Del sol als núvols

La calor desitjada no acaba d'arribar i tornen a recular les temperatures

Néstor GómezActualitzat

El temps no acaba de decantar-se ni cap a l'anticicló ni cap als efectes de les pertorbacions. Alguns sistemes frontals lliscaran pel Pirineu, cosa que farà que apareguin núvols i alguns ruixats pràcticament cada dia.

Núvols en augment

El matí serà radiant de sol amb algunes teranyines de núvols prims cap al sector del litoral i prelitoral català. Serà a partir del migdia quan creixeran les primeres nuvolades al Pirineu, que deixaran els primers ruixats a l'Albera o Alta Garrotxa, poca cosa. Els núvols més compactes arribaran a partir de la tarda i avançaran des d'Aragó cap al Pirineu i la Catalunya Central. De tots aquests núvols s'esperen algunes febles precipitacions cap al tard a l'Alta Ribagorça i a punts dels Pallars. A la costa es mantindrà l'ambient assolellat.

Menys calor al migdia

Les temperatures faran un pas enrere. Les màximes més altes de la jornada superaran els 25 ºC a punts de l'interior del país i de les Terres de l'Ebre.

I la recta final de setmana...

S'esperen uns dies moguts. Divendres serà el dia més insegur de la setmana amb ruixats. El cap de setmana serà molt assolellat amb ruixats, només, dissabte a la tarda.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut