Dijous amb un temps sense canvis

Alberto Alcántara Actualitzat
TEMA:
Meteorologia

De mica en mica ens aproximem al cap de setmana amb un temps estacionari, força estable i amb unes temperatures lleugerament per sobre de la mitjana.

Cel poc ennuvolat

El cel es mantindrà assolellat gairebé arreu, i només tindrem petits matisos en la previsió de sol. D'una banda, s'acumularan alguns núvols baixos per l'extrem sud, més resistents cap a l'interior del delta de l'Ebre. A la tarda, creixeran nuvolades d'evolució, principalment al Pirineu occidental. No es descarta alguna gotellada en aquest sector. També arribaran alguns núvols prims per l'extrem oest, sobretot cap al migdia i al final de la jornada.

Temperatures semblants

La temperatura de primera hora ha baixat respecte a dimecres en general, mentre que la màxima serà pràcticament igual. Els valors poden arribar a uns 33 ºC per Ponent i a uns 28-31 ºC en general.

I divendres...

De mica en mica, la pertorbació atlàntica s'acostarà a l'oest peninsular, i això farà que es generin més núvols. Alguns acabaran arribant a casa nostra. Seran núvols alts i mitjans i afectaran més aviat la meitat oest. També esperem més núvols d'evolució al Pirineu occidental i més núvols baixos cap al litoral sud.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut