Dissabte assolellat i calorós

RedaccióActualitzat

Durant el cap de setmana començarà a desdibuixar-se la situació de bloqueig anticiclònic que hem tingut aquests dies. No ho notarem gaire a Catalunya, però si més no s'obrirà una porta a canvis de temps per a la setmana vinent.

Dissabte amb sol i alguns núvols baixos

Dissabte encara es repetirà, més o menys, el temps dels últims dies. Serà una jornada assolellada en general, matisada per la presència de núvols baixos força persistents al sud de la Costa Brava i a l'interior de les Terres de l'Ebre. Tampoc se'n descarten durant el matí a la Costa Brava. A la tarda creixeran núvols d'evolució en punts de muntanya, sense conseqüències. Per últim, al llarg del dia passaran algunes bandes disperses de núvols prims.

Temperatura en lleuger ascens

La temperatura de primera hora registrarà petites pujades o baixades, mentre que la màxima pujarà una mica en punts del nord i l'oest. En tot cas, seran valors en la línia dels últims dies, una mica per sobre de la mitjana climàtica. Els valors més alts es donaran a Ponent i arribaran als 33-34 ºC. Es registraran uns 31-32 ºC en punts d'interior del nord-est i 28-30 ºC en general.

 

 

Diumenge de núvols en augment

Diumenge assolellat i càlid. Al vespre entraran alguns ruixats per l'interior de les Terres de l'Ebre.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut