Canvi d'armari urgent, arriba el fred d'hivern

Actualitzat

Abans de divendres val més haver fet ja el canvi d'armari. Almenys, caldrà recuperar alguna peça de roba gruixuda abans del cap de setmana.

Les temperatures baixen cada dia una mica més que el dia anterior, i el vent de mestral que seguirà bufant amb força a molts punts accentuarà la sensació d'ambient fred els pròxims dies..

Passa un petit front al matí.

Dijous al matí estarà marcat pels intervals amb núvols i alguns ruixats febles que cauran preferentment cap al nord. Ruixats també a l'Aran i als Pallars, amb neu als 1.800 metres, que al migdia baixarà fins als 1.400. Ambient fred i ventós.

Tarda amb cel serè i neu al Pirineu.

Després del front, el vent es reforçarà a la tarda i els núvols es trencaran ràpidament al migdia i el cel anirà quedant asserenat, amb alguns núvols prims cap al nord. Els ruixats seguiran descarregant a les comarques de Girona fins a mitja tarda i al Pirineu amb nevades que baixaran fins als 1.100 metres. Les temperatures baixaran un parell de graus a bona part del territori.

Divendres i cap de setmana d'ambient hivernal.

Les nevades seguiran caient al Pirineu, especialment a la cara nord, divendres i també diumenge, dissabte afluixaran una mica. Fins al final del cap de setmana es pot acumular més d'un metre de neu a la cara nord del Pirineu de Lleida, i de 15 a 20 cm al de Girona.

A la resta del Principat el temps serà força variable, amb moltes estones de sol, però també amb possibilitat de ruixats al nord, ambient ventós i fred.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut