El SX3 llança la nova Superbiblioteca

Un gran aparador de literatura infantil de la mà de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana i el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil

La nova Superbiblioteca del SX3 és un espai web amb propostes de llibres i consells de lectura que es pot consultar a la web i l'app del SX3, amb  més de 800 fitxes, classificades per edats de 0 a 12 anys. De cada llibre, se'n pot veure la portada, el nom dels autors, l'editorial i una breu sinopsi.

La Superbiblioteca recull les recomanacions de totes les editorials que publiquen títols en català, gràcies a un acord de col·laboració amb l'Associació d'Editors en Llengua Catalana i el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (Ibbycat).   

Consells per fomentar i estimar la lectura a casa 

La Superbiblioteca també ofereix continguts per a les famílies, amb recomanacions de com triar un llibre, de com llegir un conte als més menuts o de com fer a casa una biblioteca de referència, entre altres propostes. L'objectiu és fomentar l'estima per la lectura dels nens, potenciar l'ús del català i donar suport a l'edició del llibre infantil i juvenil. 

La Superbiblioteca del SX3  s'emmarca en el Pla Nacional del Llibre i la Lectura. Després de Sant Jordi, es prepararà per a la fita al setembre de la Setmana del Llibre en Català.

 
 
 
 
 
Anar al contingut