Participa-hi

Tu ens escoltes... i nosaltres t'escoltem a tu!

Què busques en un pòdcast? Segueixes els seus continguts a les xarxes socials?

Actualitzat

Hi ha qui els escolta per riure mentre condueix, per sentir-se acompanyat quan cuina, per aprofundir en temes que no domina, per agafar el son... Tant si ja estàs enganxat a algun pòdcast com si encara no has entrat en aquest ampli univers, volem saber què et motiva, quins continguts més enllà de l'àudio hi voldries trobar i com ajudar-te a gaudir al màxim de l'experiència d'escoltar-nos.

Quins són els temes que més t'interessen? Què t'agradaria trobar a les xarxes socials sobre els pòdcasts que segueixes? Com els has descobert? Aquesta enquesta la faràs en menys de 5 minuts i ens servirà per fer-te arribar el millor contingut!

T'oferim pòdcasts com "Crims", "Barça reservat", "En guàrdia!", "L'ofici d'educar", "L'ofici de viure", "El búnquer"... i molts més!

Hi ha vida més enllà de l'humor negre d'"El búnquer" o del rigor narratiu de "Crims" --els nostres dos pòdcasts més sentits--, i no volem que se t'escapi res: ben segur que, a Catalunya Ràdio, hi ha un pòdcast per a tu! De les reivindicacions de la comunitat LGTBIQ+ a "Ja m'entens", a l'abaixada de revolucions per respirar millor amb "L'ofici de viure". Ara només cal que ens ajudis, amb aquesta enquesta, a afinar com te'ls fem arribar!

I recorda què diu el refrany (que ens acabem d'inventar):

"Qui acaba una enquesta és una persona maca i llesta!"

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Anar al contingut