"El Desconcert" 2018
"El Desconcert" 2018

Segueix en directe El Desconcert d'iCat

Un especial Delicatessen dispara el tret de sortida de l'emissió en directe de la nit de celebració dels 13 anys d'iCat. El concert, de dues hores de durada, arribarà a partir de les 21h.

El Desconcert, la festa anual d'iCat, es podrà seguir al llarg de la jornada d'avui amb una programació especial que començarà a les 19h amb un "Delicatessen" dedicat integrament als artistes que, amb el lema "Un hit de l'any en què vas néixer", pujaran a l'escenari de la Sala Apolo de Barcelona.

A les 20h, ja des de la sala, el programa "Independents" de Josep Martín testejarà l'ambient previ als directes amb entrevistes, incursions als camerinos i tot allò que hi aportaran David Talleda i "Els experts" Albert Miralles i Roger Seró. I ja a les 21h, arrencarà la quarta edició d'"El Desconcert", amb les actuacions de Kids from Mars, Oques Grasses, Gerard Quintana, Lildami, Judit Neddermann, Suu, Ebri knight, Koko-Jean Davis, Ju, Nyandú, Cesck Freixas, Paula Valls i 31 Fam. Conduiran la nit Roger Carandell i Juliana Canet, realitzadors del programa "Adolescents iCat".

Aquests últims dies, tres artistes han desvetllat en diferents programes d'aquesta casa la cançó que han escollit: Gerard Quintana revisarà el"Don't let me be misunderstood" de Nina Simone; Lildami cantarà "Here comes the hotstepper", d'Ini Kamoze, i Judit Nedderman donarà vida al "Black or white" de Michael Jackson.

El 33 emetrà El Desconcert el proper diumenge, 12 de maig, a les 22:30h.

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut