Berta Aroca, presentadora del "Loft"

"Loft" a les tardes i noves veus a "Els experts" en la nova temporada d'iCat

La comunicadora Laura Grau s'incorpora a l'equip d'"Els experts". El programa matinal renova seccions i continguts a partir del dilluns 2 de setembre

La nova temporada arrenca a iCat amb canvis d'horari d'alguns programes però amb la mateixa missió: fer créixer l'escena musical catalana i promoure el consum cultural entre el públic jove. El "Loft", el programa de la generació Z, ocuparà les tardes entre les 17 i les 19 h, en directe, presentat per Berta Aroca i amb un equip totalment renovat. A banda de l'antena, la Berta i companyia també seran a 3Cat, a Spotify i al YouTube d'EVA. En aquesta nova etapa els oients tindran més protagonisme en directe, amb un repte setmanal. I donarem la benvinguda a nous col·laboradors de tecnologia, música, lifestyle, comèdia... El dilluns 2 de setembre sabrem qui acompanyarà la Berta al capdavant del programa.

Arribant ja a la seva tretzena temporada, el gran vaixell matinal i cultural d'iCat, "Els experts", torna en el seu horari habitual, de 6 a 11 del matí, de dilluns a divendres. Amb els ulls posats a la realitat social i a l'efervescència musical i cultural del país, el programa liderat per Albert Miralles, Roger Seró i Laia Vidal incorpora aquest curs algunes cares noves. Laura Grau, creadora de contingut, sacseja el seu calaix de sastre cultural, social i eminentment feminista. Leo Espluga, filòsof, model i tiktoker, explicarà la vida a partir dels grans pensadors de la història. La cantautora Júlia Blum analitzarà els seguidors dels artistes més importants del país. Bet Molina explicarà la seva vida cultural i Sara Vinyals serà la nova cara de l'espai "Cultura jove", impulsat per l'ICEC i el Departament de Cultura. No hi faltaran les sèries, amb Víctor Sala, ni els llibres, amb Marc Cerrudo. El programa manté una de les seves veus ja tradicionals, la músic i comunicadora Mariona Batalla.

Puado, decebut (EFE)
Laura Grau, comunicadora

Un altre espai que canvia d'horari és "Nota de veu", que conduirà Franc Lluis Giró de 16 a 17 h. Els artistes de l'escena musical catalana en són els protagonistes a través de la seva música i també de les notes de veu que envien al programa amb la voluntat de connectar amb el seu públic. El programa també es renova amb la incorporació de la periodista Anna Closa.

Després d'una primera temporada d'èxit, "DJ Trapella" renova el seu espai setmanal a la graella d'iCat amb sessions eclèctiques que posen el focus en l'escena catalana i la situen al mateix nivell de les produccions internacionals. A partir d'ara la Marta Riera serà a l'antena els dissabtes a les 21 h, més atenta que mai als nous remixos i versions.

L'informatiu musical "Independents" canvia l'horari i s'emetrà de 20 a 21 h amb nous espais per mirar l'actualitat musical de casa i de fora, amb Josep Martín i David Talleda.

També trobareu a la programació d'iCat la sessió de ball "Pista de fusta" de Miqui Puig, "El celobert" de Lluís Gavaldà, que ara s'emetrà a les 21 h, i el "Delicatessen" d'Albert Puig.

Els espais culturals de l'emissora es podran sintonitzar de dilluns a divendres a les 22 h: cinema ("Memento"), sèries ("Sèrieselektor"), arts escèniques ("Entre caixes"), llibres ("L'irradiador") i la mirada alternativa de Mariona Batalla a "Les gates".

El cap de setmana és temps per posar-se al dia de les bandes musicals emergents ("Sona9") i el folk ("iCatMans"); les últimes tendències en vídeojocs ("Generació digital"), i les sessions de jazz ("Jazz watusi"), música electrònica ("Beats per minut"), música festiva ("Casa Babylon") i discos imprescindibles ("El fotimer").

CONSULTA LA GRAELLA AQUÍ

Anar al contingut