Els candidats a la presidència dels EUA, Kamala Harris (demòcrata) i Donald Trump (republicà), protagonitzaran el primer debat electoral

El seguiment del debat Harris-Trump, en directe per Catalunya Ràdio aquesta matinada

Programa especial de 3 a 5 h, amb Ricard Ustrell i Francesc Garriga, un dels pocs corresponsals que seran al National Constitution Center, la seu del debat
Redacció Actualitzat
TEMA:
Eleccions Estats Units 2024

La matinada d'aquest dimecres 11 de setembre, a les 3 hora catalana, començarà el primer debat presidencial als Estats Units, entre Donald Trump i Kamala Harris. Serà la primera vegada que tots dos s'enfrontin en un cara a cara i ho podràs seguir en directe a Catalunya Ràdio, en un especial presentat per Ricard Ustrell i Francesc Garriga.

El debat es fa a Filadèlfia, a Pensilvània, que és un dels estats clau en aquestes eleccions. Francesc Garriga, corresponsal de Catalunya Ràdio als EUA, és un dels pocs corresponsals que seran al National Constitution Center, seu del debat.

Aquest enfrontament pot ser clau en el resultat de les eleccions, perquè Harris i Trump hi arriben gairebé empatats a les enquestes. De fet, alguns sondejos apunten que "l'efecte Harris" que es va viure aquest estiu s'ha desinflat una mica i aquesta podria ser l'oportunitat de la candidata demòcrata per remuntar.

Podràs seguir-ho en el programa especial que emetrà Catalunya Ràdio de 3 a 5 de la matinada, amb Ricard Ustrell i Francesc Garriga en directe:

ARXIVAT A:
Eleccions Estats Units Eleccions Estats Units 2024
EL MÉS ESCOLTAT
El més llegit

* Dades de les últimes 24h

Anar al contingut