Rellotge Hublot, la marca denunciada per la víctima dels lladres rellotgers
Sembla ficció

El rellotge de 800.000 euros: un robatori de rècord?

Un lladre i un presumpte mentider a "Sembla ficció", amb el periodista Guillem Sánchez

Actualitzat

Que et robin un rellotge fa mal... Però i si, a sobre, està valorat en 800.000 euros? Al nou capítol de la sèrie de crònica negra "Sembla ficció" tornem als carrers de Barcelona per seguir la pista d'un robatori que podria haver estat de rècord. La víctima? Un turista america? que a l'estiu del 2022 passejava amb la seva família pel barri Gòtic.

Lladres rellotgers

Després del segrest exprés del gat Liao amb la tècnica dels punxa-rodes, aquest cop topem amb el modus operandi dels lladres de rellotges. Acostumen a actuar en grup i s'abraonen sobre les seves víctimes, quasi sempre turistes. Quan veuen que algun d'ells llueix un rellotge de gamma alta al seu canell, l'ataquen amb violència o l'envolten sense donar marge de reacció. És el que li va passar al protagonista de la nostra història.

 

Mentida o confusió lingüística?

Aquest robatori va tenir un gran ressò mediàtic arran de la declaració de la víctima en la seva denúncia als Mossos, a qui presumptament va dir que el rellotge robat valia 800.000 euros. Els Mossos, però, van contactar amb un rellotger professional per comprovar quant costava el model de la marca Hublot denunciat i van concloure que el turista havia mentit: el rellotge valia "nome?s" 43.000 euros.

Tot i que el lladre va ser detingut quatre mesos més tard, el rellotge que no costava 800.000 euros mai va ser recuperat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut