Catalunya Ràdio torna a ser l'emissora que més creix a l'EGM!

632.000 oients diaris! Un 13% de pujada respecte a l'última onada! Lideratges d'"El suplement", el "Tot gira", el "Catalunya migdia" i les nostres delegacions a Lleida i Tarragona! I gran pujada de l'"Estat de Gràcia"!

Actualitzat

Les dades de l'últim Estudi General de Mitjans [EGM] confirmen el creixement continuat de Catalunya Ràdio! La família creix fins als 632.000 oients diaris, que en són 75.000 més respecte a l'última onada del 2016. En percentatge, la pujada és del 13%. "El matí de Catalunya Ràdio", de Mònica Terribas, frega el mig milió d'oients i fixa el seu topall d'audiència d'aquesta onada en els 495.000 oients. En sumen a la causa, 47.000 més!

Grans números de l'"Estat de Gràcia" i "El suplement"

L'"Estat de Gràcia", el magazín que dirigeix Roger de Gràcia, obté la millor dada d'audiència des del 2004 en aquesta franja horària, la de 16 a 19. La seva presidència ha portat el programa fins als 119.000 oients diaris, que en són 46.000 més respecte a l'última onada. I pel que fa al cap de setmana, "El suplement", amb Ricard Ustrell, és novament líder els diumenges, amb 311.000 oients! En són 121.000 més respecte a les últimes dades. Recupera així la posició de programa capdavanter que ens acompanya els caps de setmana! Dissabte, el programa arriba a la xifra de 370.000.

El "Tot gira", programa esportiu líder dels caps de setmana!

Els giraires aconsegueixen unes molt bones xifres, amb una pujada significativa els dissabtes, en què es consolida amb 188.000 oients. Però la dada encara és més gran els diumenges, amb 237.000 oients. Aquestes dues xifres situen el "Tot gira", de David Clupés, com el programa esportiu líder, dissabte i diumenge, fent bona la frase que pregonen: "El cap de setmana és nostre!"

"El club de la mitjanit", de Francesc Garriga, manté la fidelització dels seus oients, que en són 82.000 diaris. El "Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, incrementa els seus números, que se situen en els 80.000 seguidors diaris.

 

El "Catalunya migdia", líder a la seva franja

El binomi Òscar Fernández-Empar Moliner consolida l'aposta per un informatiu diferent, objectiu, rigorós i amb l'anàlisi que incorpora la segona hora del programa. En total, 111.000 oients s'informen diàriament, de dilluns a divendres, a través del "Catalunya migdia". L'informatiu, en la seva edició de cap de setmana, també és líder. El "Catalunya vespre", de Kilian Sebrià i Sílvia Cóppulo, té 62.000 oients.

A Lleida, seguim sent líders i a Tarragona guanyem el lideratge!

La informació de les nostres delegacions també marca tendència. A Lleida, es consolida la primera posició a les audiències amb un increment del 26,2%. En total, en aquesta última onada, l'audiència puja fins als 53.000 oients diaris. I pel que fa a Tarragona i l'Ebre, l'augment és encara més acusat, d'un 45,6%

També destaca l'increment de Catalunya Informació i Catalunya Música. Pel que fa al "Popap" de Mariola Dinarès es manté en els números de l'última onada, per sobre dels 50.000 incondicionals dels continguts digitals! I a la franja de matinada, lideratge de "Les mil i una nits", amb Maria de la Pau Janer.

La ràdio en català creix!

La suma de les audiències de RAC1 i Catalunya Ràdio situa el consum de ràdio en la nostra llengua en el milió i mig de persones. L'emissora del grup Godó acumula una audiència de 858.000 oients diaris. Catalunya Ràdio, 632.000 i al darrere, la Ser, amb 346.000.

Nou rècord en digital

Catalunya Ràdio també creix en digital i assoleix un nou rècord d'audiència amb 486.000 usuaris únics a tot l'estat espanyol, segons dades de comScore del mes de març.

Entre els àudios més clicats del mes passat, la remuntada té un lloc destacat. Pedrerol, Roncero i Ojeda vivint la nit històrica del Barça i la narració del partit a LaTdP han estat els àudios més clicats. Puigdemont fent broma de l'anglès de Rajoy o els 50 anys de Lluis Llach dalts dels escenaris són altres dels àudios més consultats pels usuaris.

Les dades han estat bones també a TV3.cat, que creix un 17% al març i supera el milió i mig d'usuaris únics, i es manté líder a Catalunya a internet. A Espanya, el creixement de TV3,cat ha estat del 4%.

ARXIVAT A:
EGM
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut