La violinista Inés Issel Burzynska proclamada guanyadora del 3r cicle ImpulsACIMC
La violinista Inés Issel Burzynska proclamada guanyadora del 3r cicle ImpulsACIMC
Del 25 al 27 de setembre, a les 20.00

Catalunya Música dedica un cicle temàtic de concerts als nous professionals de l'ImpulsACIMC

Aquest dimecres, 25 de setembre, Catalunya Música engega un cicle especial de concerts centrat en l'última edició de l'ImpulsACIMC, el cicle-concurs per a nous professionals organitzat per l'Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica. En la seva tercera edició, l'ImpulsACIMC es consolida com una cita clau per als nous músics emergents. El cicle-concurs permet a les joves promeses mostrar el seu talent en una sèrie de concerts que ha gravat Catalunya Música i que us oferirem de dimecres a divendres a les vuit del vespre a l'espai "Els concerts". La presentació anirà a càrrec d'Eulàlia Benito Ardèvol

En total, quatre concerts repartits en tres dies, amb quatre joves intèrprets catalans o residents a Catalunya i acabats de graduar.

El cicle temàtic començarà dimecres amb el recital de la violoncel·lista Ània Custodio, que tocarà la sonata de Debussy i obres de Schumann,  Sagiv i Casarrubios, al costat del pianista Alexander Declercq,. 

Dijous, un doble concert: la jove soprano Aseel Massoud presentarà un programa de cançó siriana, egípcia i catalana al costat dels pianistes Olga Kobékina i Carles Marigó. Amb aquest últim estrenarà la melodia ''Ru'uya'', obra del mateix Marigó. I després, la saxofonista Estel Vivó, amb el pianista Biel Mañer, ens permetrà conèixer l'obra de Chang, Salleras, Rueff, Decruck i Ventas, i ens oferirà una pàgina d'una sonoritat ben singular: el ''Cant de trobada'' per a saxòfon tenor i tenora, de Mercè Torrents. Aquí l'acompanyarà Lluís Gual.

Finalment, divendres, la guanyadora del Premi AIE, la joveníssima violinista de 23 anys Inés Issel Burzynska, interpretarà Brotons, Fauré i Hubay amb el pianista Alan Branch.

Aquest és el detall dels enregistraments que oferirà Catalunya Música del 25 al 27 de setembre, a la franja de les 20.00, en aquest cicle temàtic dedicat a la tercera edició de l'ImpulsACIMC:

 

Dimecres 25 de setembre del 2024

3a EDICIÓ DEL CICLE DE CONCERTS PER A NOUS PROFESSIONALS DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA D'INTÈRPRETS DE MÚSICA CLÀSSICA

Tamar Sagiv: ''When falling'' per a violoncel, ''Longing for'' per a violoncel. Robert Schumann: ''Tres romances'' per a oboè i piano, op. 94 (versió per a violoncel i piano). Ramon Humet: ''Robuki'' d'''El jardí de Kinko'' per a violoncel i piano. Andrea Casarrubios: ''Seven'' per a violoncel. Claude Debussy: Sonata per a violoncel i piano en re m, L. 135. Szymon Laks: ''Presto'', 3r mov. de la Sonata per a violoncel i piano.

Ània Custodio, violoncel. Alexander Declercq, piano.

Enregistrat per Catalunya Música el dimecres 8 de maig del 2024.

Sala AIE. Barcelona.

(53 min)

 

Dijous 26 de setembre del 2024

3a EDICIÓ DEL CICLE DE CONCERTS PER A NOUS PROFESSIONALS DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA D'INTÈRPRETS DE MÚSICA CLÀSSICA

Eduard Toldrà: ''Maig'', cançó. Josep Ribas: ''Rosó'', cançó. Manuel García Morante: ''El cant dels ocells''. Frederic Mompou: ''Cantar del alma'', cançó; ''Damunt de tu només les flors'', cançó del cicle ''Combat del somni''. Miquel Ortega: ''Memento'', cançó; ''Romance de la luna, luna'', cançó. Carles Marigó: ''Ru'uya'', cançó. Mohamed El Qasabgi: ''Ana albi dalili'', cançó; ''Ya toyour'', cançó. Farid Al Atrash: ''Tango'', cançó.

Aseel Massoud, soprano. Carles Marigó, piano. Olga Kobékina, piano.

Enregistrat per Catalunya Música el dimecres 24 d'abril del 2024.

Sala AIE. Barcelona.

(51 min)

 

3a EDICIÓ DEL CICLE DE CONCERTS PER A NOUS PROFESSIONALS DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA D'INTÈRPRETS DE MÚSICA CLÀSSICA

Dorothy Chang: ''Mirage'' per a saxòfon alt. David Salleras: Caprici n. 3 en re m per a saxòfon alt. Jeanine Rueff: ''Allegro'', 1r mov. de la Sonata per a saxòfon alt sol. Mercè Torrents: ''Cant de trobada'' per a saxòfon tenor i tenora. Fernande Decruck: Sonata per a saxòfon alt i piano en Do # (selecció). Adolf Ventas: ''Tres danses'' per a saxòfon alt i piano. François Borne: Fragments de la ''Fantasia brillant'' sobre l'òpera ''Carmen'' (arranj. per a saxòfon i piano de Jean-Thierry Boisseau).

Estel Vivó, saxo alt i tenor. Lluís Gual, tenora. Biel Mañer, piano.

Enregistrat per Catalunya Música el dimecres 22 de maig del 2024.

Sala AIE. Barcelona.

(40 min)

 

Divendres 27 de setembre del 2024

3a EDICIÓ DEL CICLE DE CONCERTS PER A NOUS PROFESSIONALS DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA D'INTÈRPRETS DE MÚSICA CLÀSSICA

Salvador Brotons: ''Et in terra pax'' per a violí, op. 97. Gabriel Fauré: ''Après un rêve'' de les ''Tres cançons'', op. 7 n. 1 (arranjament per a violí i piano); Sonata per a violí i piano n. 1 en La, op. 13. Jeno Hubay: Fantasia sobre temes de Carmen, op. 3 n. 3. Astor Piazzolla: ''Oblivion''. Edward Elgar: ''Salut d'amour'' per a violí i piano, op. 12.

Inés Issel Burzynska, violí. Alan Branch, piano.

Enregistrat per Catalunya Música el dimecres 20 de març del 2024.

Auditori de l'AIE. Barcelona.

(56 min)

Anar al contingut