Rebem una parella d'escriptors que ens presenten un conte inspirat en fets reals i basat en les notes de veu que ens han enviat els oients. En aquesta ocasió, els autors són Jordi Puntí i Irene Pujadas, que també ens presenta la seva primera novel·la, "La intrusa", publicada recentment.
ESCOLTA-HO ARAIgnasi Taltavull és d'aquells còmics de casa nostra que no necessiten presentació. Juntament amb Tomàs Fuentes, és la cara visible de "La ruina", un dels pòdcasts més escoltats de tot l'Estat i que ha estat premiat recentment amb un Ondas. També és un dels protagonistes dels nous capítols de "L'eclipsi", disponible a la plataforma 3Cat, on explica la seva sortida de l'armari. A "El suplement", ens explica coses que ha après aquest mes. Ho fa a través d'unes notes de veu de WhatsApp molt peculiars que intenta desxifrar durant aquest espai i que el porten a reflexionar sobre la vida quotidiana.
Siguin mans o siguin peus, els peus de porc són un clàssic de la cuina catalana i dels bons esmorzars de forquilla. Gelatinosos, gustosos, a la brasa, amb salsa, fregits... Es poden fer de moltes maneres diferents. En parlem amb en Pep Nogué i amb la Maria Assumpció Brujats i la Sílvia Peraferrer, voluntàries de Fiporc, la fira dedicada al món del porc de Riudellots de la Selva.