Bon Dia TV és la plataforma de continguts audiovisuals de caràcter social i cultural impulsada per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).
La programació està conformada per documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports, en una llengua que es manifesta en diferents variants segons el territori.
Sol Picó. Ballarina i coreògrafa
Un emblema de la dansa contemporània en plena expansió creativa
Homenatges
Joaquim Michavila (L'Alcora, 1926 - Albalat dels Tarongers, 2016)
Homenatges és una aproximació emotiva sobre un personatge il·lustre valencià, mitjançant un recull de testimonis de familiars, amics, etc. Hui: Joaquim Michavila (L'Alcora, 1926 - Albalat dels Tarongers, 2016), considerat un dels grans mestres de l'abstracció pictòrica que forma part de la jove generació d'artistes que incorporen la modernitat a les arts plàstiques valencianes.
Juliana Canet
La comunicadora visita "L'eclipsi" i ens explica coses que no sabíem de la seva vessant més familiar i romàntica. També parlem de com porta la fama, de com l'afecta que hi hagi gent que no la suporta i dels diners. En què creus que se'ls gasta?
QQC i ...ferro i acer
Anem a una siderúrgia a fer acer. El ferro (Fe) mineral no és pur, el dels meteorits sí. Mart és ple de Fe, com Riotinto. La metal·lúrgia va fer un gran pas amb la farga catalana. Forgem un ganivet. S'oxidarà? Per cert, el Fe es crema?
Exploradors subterranis
El subsol del nostre planeta és ple de coves i galeries i moltes encara estan pendents d'explorar. Acompanyem a un grup d'espeleòlegs per entendre com localitzen i cartografien les coves.
La Natàlia i la Marta fan les paus. La Natàlia exigeix a la Marta que, ara que estan junts, tracti millor en Dani. Avui totes dues fan una trobada amb la Gina. En Miquel, la Noe, la Cèlia i en Quique planegen passar l'estiu junts a la Toscana. La Noe s'emporta l'Adrià de l'escola perquè en Quique no s'hi presenta. Hi ha un accident. La Naiara es retroba amb la Marissa i la Mamen, dues amigues de l'ESO. La Mamen té problemes i la Naiara vol ajudar-la. La Júlia assisteix a la masterclass d'un jove fotoperiodista, en Pol Santacana, amb qui connecta força.
La Mercè ha localitzat la Maribel, ha reconegut els seus errors i li demana que torni, però la Maribel no es deixa dominar per res ni per ningú. Quan torna a casa, és hora de sincerar-se amb en Sergi i de passar comptes amb la Cristina. La Lídia està realment decidida a acabar amb la seva pròpia vida. En Dani descobreix que podria solucionar el gran problema de la Nora. I la Judit, que té una còpia dels documents que l'Oleguer va reunir sobre les activitats d'en Balló, decideix passar a l'atac.
Cuineres i cuiners
Zulema Duato
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Una cuinera d'esperit bohemi, amant de l'esport i la natura. Amb ella i Ricard Camarena visitarem el seu restaurant de Bétera, Masía Romaní, i "La Francesa del Carmen", referent per a Zulema en el tractament de les salses.
Fred i calent
CARN I VI
Aquesta setmana a Fred i Calent anem de carn i de vi. Començarem visitant una granja a Santa Maria on es crien vedelles wagyü, veurem com na Marta i jo vàrem triar un bon vi i com na Fanny ens explicava les propietats d'aquesta beguda. Cuinarem un entrepà de costella adobada amb mostassa. Seguirem amb una barbacoa texana espectacular que ens va preparar un cuiner nord-americà. Recordarem com na Marta coneixia les diferents carns d'importació que podem trobar a la carnisseria i com na Fanny ens ensenyava a reconèixer un bistec de qualitat. Per acabar cuinarem un rellom de vedella amb salsa de vi negre
CUINES CATALUNYA
Bol asiàtic i copa de iogurt
El iogurt és un làctic que conté bacteris vius que ens cuiden la flora intestinal i ajuden a regular el trànsit intestinal.
Cuina amb Santi Taura
Pastís de poma i avellanes
Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura compartirà amb l'espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho farà a través d'unes receptes atrevides, que juguen amb els ingredients de sempre i que també n'incorporen d'altres de sorprenents.
Perquè cuinar és jugar a combinar. Per això de cada recepta se n'expliquen variacions que la facilitin o que l'enriqueixin: ingredients alternatius, distintes maneres de cuinar-se i servir-se, o fins i tot alguna manera original d'aprofitar-ne les restes.
Realitzat per la productora mallorquina La Rulot, "Cuina amb Santi Taura" és una aposta per un format innovador: cuinam amb un estil proper, apassionat¿ i des de la pròpia cuina d'en Santi. Amb els seus estris, els seus productes i, és clar, les seves receptes ....
Sol Picó. Ballarina i coreògrafa
Un emblema de la dansa contemporània en plena expansió creativa
Homenatges
Joaquim Michavila (L'Alcora, 1926 - Albalat dels Tarongers, 2016)
Homenatges és una aproximació emotiva sobre un personatge il·lustre valencià, mitjançant un recull de testimonis de familiars, amics, etc. Hui: Joaquim Michavila (L'Alcora, 1926 - Albalat dels Tarongers, 2016), considerat un dels grans mestres de l'abstracció pictòrica que forma part de la jove generació d'artistes que incorporen la modernitat a les arts plàstiques valencianes.
Juliana Canet
La comunicadora visita "L'eclipsi" i ens explica coses que no sabíem de la seva vessant més familiar i romàntica. També parlem de com porta la fama, de com l'afecta que hi hagi gent que no la suporta i dels diners. En què creus que se'ls gasta?
QQC i ...ferro i acer
Anem a una siderúrgia a fer acer. El ferro (Fe) mineral no és pur, el dels meteorits sí. Mart és ple de Fe, com Riotinto. La metal·lúrgia va fer un gran pas amb la farga catalana. Forgem un ganivet. S'oxidarà? Per cert, el Fe es crema?
Exploradors subterranis
El subsol del nostre planeta és ple de coves i galeries i moltes encara estan pendents d'explorar. Acompanyem a un grup d'espeleòlegs per entendre com localitzen i cartografien les coves.
La Natàlia i la Marta fan les paus. La Natàlia exigeix a la Marta que, ara que estan junts, tracti millor en Dani. Avui totes dues fan una trobada amb la Gina. En Miquel, la Noe, la Cèlia i en Quique planegen passar l'estiu junts a la Toscana. La Noe s'emporta l'Adrià de l'escola perquè en Quique no s'hi presenta. Hi ha un accident. La Naiara es retroba amb la Marissa i la Mamen, dues amigues de l'ESO. La Mamen té problemes i la Naiara vol ajudar-la. La Júlia assisteix a la masterclass d'un jove fotoperiodista, en Pol Santacana, amb qui connecta força.
La Mercè ha localitzat la Maribel, ha reconegut els seus errors i li demana que torni, però la Maribel no es deixa dominar per res ni per ningú. Quan torna a casa, és hora de sincerar-se amb en Sergi i de passar comptes amb la Cristina. La Lídia està realment decidida a acabar amb la seva pròpia vida. En Dani descobreix que podria solucionar el gran problema de la Nora. I la Judit, que té una còpia dels documents que l'Oleguer va reunir sobre les activitats d'en Balló, decideix passar a l'atac.
Cuineres i cuiners
Zulema Duato
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Una cuinera d'esperit bohemi, amant de l'esport i la natura. Amb ella i Ricard Camarena visitarem el seu restaurant de Bétera, Masía Romaní, i "La Francesa del Carmen", referent per a Zulema en el tractament de les salses.
Fred i calent
CARN I VI
Aquesta setmana a Fred i Calent anem de carn i de vi. Començarem visitant una granja a Santa Maria on es crien vedelles wagyü, veurem com na Marta i jo vàrem triar un bon vi i com na Fanny ens explicava les propietats d'aquesta beguda. Cuinarem un entrepà de costella adobada amb mostassa. Seguirem amb una barbacoa texana espectacular que ens va preparar un cuiner nord-americà. Recordarem com na Marta coneixia les diferents carns d'importació que podem trobar a la carnisseria i com na Fanny ens ensenyava a reconèixer un bistec de qualitat. Per acabar cuinarem un rellom de vedella amb salsa de vi negre
CUINES CATALUNYA
Bol asiàtic i copa de iogurt
El iogurt és un làctic que conté bacteris vius que ens cuiden la flora intestinal i ajuden a regular el trànsit intestinal.
Cuina amb Santi Taura
Pastís de poma i avellanes
Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura compartirà amb l'espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho farà a través d'unes receptes atrevides, que juguen amb els ingredients de sempre i que també n'incorporen d'altres de sorprenents.
Perquè cuinar és jugar a combinar. Per això de cada recepta se n'expliquen variacions que la facilitin o que l'enriqueixin: ingredients alternatius, distintes maneres de cuinar-se i servir-se, o fins i tot alguna manera original d'aprofitar-ne les restes.
Realitzat per la productora mallorquina La Rulot, "Cuina amb Santi Taura" és una aposta per un format innovador: cuinam amb un estil proper, apassionat¿ i des de la pròpia cuina d'en Santi. Amb els seus estris, els seus productes i, és clar, les seves receptes ....
Sol Picó. Ballarina i coreògrafa
Un emblema de la dansa contemporània en plena expansió creativa
Homenatges
Joaquim Michavila (L'Alcora, 1926 - Albalat dels Tarongers, 2016)
Homenatges és una aproximació emotiva sobre un personatge il·lustre valencià, mitjançant un recull de testimonis de familiars, amics, etc. Hui: Joaquim Michavila (L'Alcora, 1926 - Albalat dels Tarongers, 2016), considerat un dels grans mestres de l'abstracció pictòrica que forma part de la jove generació d'artistes que incorporen la modernitat a les arts plàstiques valencianes.
Juliana Canet
La comunicadora visita "L'eclipsi" i ens explica coses que no sabíem de la seva vessant més familiar i romàntica. També parlem de com porta la fama, de com l'afecta que hi hagi gent que no la suporta i dels diners. En què creus que se'ls gasta?
QQC i ...ferro i acer
Anem a una siderúrgia a fer acer. El ferro (Fe) mineral no és pur, el dels meteorits sí. Mart és ple de Fe, com Riotinto. La metal·lúrgia va fer un gran pas amb la farga catalana. Forgem un ganivet. S'oxidarà? Per cert, el Fe es crema?
Exploradors subterranis
El subsol del nostre planeta és ple de coves i galeries i moltes encara estan pendents d'explorar. Acompanyem a un grup d'espeleòlegs per entendre com localitzen i cartografien les coves.
La Natàlia i la Marta fan les paus. La Natàlia exigeix a la Marta que, ara que estan junts, tracti millor en Dani. Avui totes dues fan una trobada amb la Gina. En Miquel, la Noe, la Cèlia i en Quique planegen passar l'estiu junts a la Toscana. La Noe s'emporta l'Adrià de l'escola perquè en Quique no s'hi presenta. Hi ha un accident. La Naiara es retroba amb la Marissa i la Mamen, dues amigues de l'ESO. La Mamen té problemes i la Naiara vol ajudar-la. La Júlia assisteix a la masterclass d'un jove fotoperiodista, en Pol Santacana, amb qui connecta força.
La Mercè ha localitzat la Maribel, ha reconegut els seus errors i li demana que torni, però la Maribel no es deixa dominar per res ni per ningú. Quan torna a casa, és hora de sincerar-se amb en Sergi i de passar comptes amb la Cristina. La Lídia està realment decidida a acabar amb la seva pròpia vida. En Dani descobreix que podria solucionar el gran problema de la Nora. I la Judit, que té una còpia dels documents que l'Oleguer va reunir sobre les activitats d'en Balló, decideix passar a l'atac.
Cuineres i cuiners
Zulema Duato
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Una cuinera d'esperit bohemi, amant de l'esport i la natura. Amb ella i Ricard Camarena visitarem el seu restaurant de Bétera, Masía Romaní, i "La Francesa del Carmen", referent per a Zulema en el tractament de les salses.
Fred i calent
CARN I VI
Aquesta setmana a Fred i Calent anem de carn i de vi. Començarem visitant una granja a Santa Maria on es crien vedelles wagyü, veurem com na Marta i jo vàrem triar un bon vi i com na Fanny ens explicava les propietats d'aquesta beguda. Cuinarem un entrepà de costella adobada amb mostassa. Seguirem amb una barbacoa texana espectacular que ens va preparar un cuiner nord-americà. Recordarem com na Marta coneixia les diferents carns d'importació que podem trobar a la carnisseria i com na Fanny ens ensenyava a reconèixer un bistec de qualitat. Per acabar cuinarem un rellom de vedella amb salsa de vi negre
CUINES CATALUNYA
Bol asiàtic i copa de iogurt
El iogurt és un làctic que conté bacteris vius que ens cuiden la flora intestinal i ajuden a regular el trànsit intestinal.
Cuina amb Santi Taura
Pastís de poma i avellanes
Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura compartirà amb l'espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho farà a través d'unes receptes atrevides, que juguen amb els ingredients de sempre i que també n'incorporen d'altres de sorprenents.
Perquè cuinar és jugar a combinar. Per això de cada recepta se n'expliquen variacions que la facilitin o que l'enriqueixin: ingredients alternatius, distintes maneres de cuinar-se i servir-se, o fins i tot alguna manera original d'aprofitar-ne les restes.
Realitzat per la productora mallorquina La Rulot, "Cuina amb Santi Taura" és una aposta per un format innovador: cuinam amb un estil proper, apassionat¿ i des de la pròpia cuina d'en Santi. Amb els seus estris, els seus productes i, és clar, les seves receptes ....
Sol Picó. Ballarina i coreògrafa
Un emblema de la dansa contemporània en plena expansió creativa
Homenatges
Joaquim Michavila (L'Alcora, 1926 - Albalat dels Tarongers, 2016)
Homenatges és una aproximació emotiva sobre un personatge il·lustre valencià, mitjançant un recull de testimonis de familiars, amics, etc. Hui: Joaquim Michavila (L'Alcora, 1926 - Albalat dels Tarongers, 2016), considerat un dels grans mestres de l'abstracció pictòrica que forma part de la jove generació d'artistes que incorporen la modernitat a les arts plàstiques valencianes.
Juliana Canet
La comunicadora visita "L'eclipsi" i ens explica coses que no sabíem de la seva vessant més familiar i romàntica. També parlem de com porta la fama, de com l'afecta que hi hagi gent que no la suporta i dels diners. En què creus que se'ls gasta?
QQC i ...ferro i acer
Anem a una siderúrgia a fer acer. El ferro (Fe) mineral no és pur, el dels meteorits sí. Mart és ple de Fe, com Riotinto. La metal·lúrgia va fer un gran pas amb la farga catalana. Forgem un ganivet. S'oxidarà? Per cert, el Fe es crema?
Exploradors subterranis
El subsol del nostre planeta és ple de coves i galeries i moltes encara estan pendents d'explorar. Acompanyem a un grup d'espeleòlegs per entendre com localitzen i cartografien les coves.
La Natàlia i la Marta fan les paus. La Natàlia exigeix a la Marta que, ara que estan junts, tracti millor en Dani. Avui totes dues fan una trobada amb la Gina. En Miquel, la Noe, la Cèlia i en Quique planegen passar l'estiu junts a la Toscana. La Noe s'emporta l'Adrià de l'escola perquè en Quique no s'hi presenta. Hi ha un accident. La Naiara es retroba amb la Marissa i la Mamen, dues amigues de l'ESO. La Mamen té problemes i la Naiara vol ajudar-la. La Júlia assisteix a la masterclass d'un jove fotoperiodista, en Pol Santacana, amb qui connecta força.
La Mercè ha localitzat la Maribel, ha reconegut els seus errors i li demana que torni, però la Maribel no es deixa dominar per res ni per ningú. Quan torna a casa, és hora de sincerar-se amb en Sergi i de passar comptes amb la Cristina. La Lídia està realment decidida a acabar amb la seva pròpia vida. En Dani descobreix que podria solucionar el gran problema de la Nora. I la Judit, que té una còpia dels documents que l'Oleguer va reunir sobre les activitats d'en Balló, decideix passar a l'atac.
Cuineres i cuiners
Zulema Duato
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Una cuinera d'esperit bohemi, amant de l'esport i la natura. Amb ella i Ricard Camarena visitarem el seu restaurant de Bétera, Masía Romaní, i "La Francesa del Carmen", referent per a Zulema en el tractament de les salses.
Fred i calent
CARN I VI
Aquesta setmana a Fred i Calent anem de carn i de vi. Començarem visitant una granja a Santa Maria on es crien vedelles wagyü, veurem com na Marta i jo vàrem triar un bon vi i com na Fanny ens explicava les propietats d'aquesta beguda. Cuinarem un entrepà de costella adobada amb mostassa. Seguirem amb una barbacoa texana espectacular que ens va preparar un cuiner nord-americà. Recordarem com na Marta coneixia les diferents carns d'importació que podem trobar a la carnisseria i com na Fanny ens ensenyava a reconèixer un bistec de qualitat. Per acabar cuinarem un rellom de vedella amb salsa de vi negre
CUINES CATALUNYA
Bol asiàtic i copa de iogurt
El iogurt és un làctic que conté bacteris vius que ens cuiden la flora intestinal i ajuden a regular el trànsit intestinal.
Cuina amb Santi Taura
Pastís de poma i avellanes
Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura compartirà amb l'espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho farà a través d'unes receptes atrevides, que juguen amb els ingredients de sempre i que també n'incorporen d'altres de sorprenents.
Perquè cuinar és jugar a combinar. Per això de cada recepta se n'expliquen variacions que la facilitin o que l'enriqueixin: ingredients alternatius, distintes maneres de cuinar-se i servir-se, o fins i tot alguna manera original d'aprofitar-ne les restes.
Realitzat per la productora mallorquina La Rulot, "Cuina amb Santi Taura" és una aposta per un format innovador: cuinam amb un estil proper, apassionat¿ i des de la pròpia cuina d'en Santi. Amb els seus estris, els seus productes i, és clar, les seves receptes ....
Videoclips
Gertrudis FEAT Suu & Jazzwoman - Si tothom calla