Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

Via Veneto, luxe a la cuina i al servei de sala

Durada: 55 min
11/07/2024
El Via Veneto és conegut per la seva cuina tradicional i clàssica. I també perquè té un dels serveis de sala més curosos de tota la península. Hem anat al restaurant perquè diferents gastrònoms i periodistes ens parlin del que representa el Via Veneto per a la gastronomia barcelonina. L'Imma Puigcorbé ens porta un tuit pagès; anem cap al mercat de Lesseps, a Barcelona, a veure què s'hi cuina; el cuiner Diego Alias de Ca l'Amador de Josa passa pel "Bocatto di cardinale"; l'Ari Rodrigo de Foodyingbcn ens porta un nou restaurant per a la "Guia Virginias"; la nutricionista Anna Paré ens parla de salut; en Peyu ens explica com va el festival Pausa de Muntanyola, i la gran Judit Càrtex ens farà tastar un nou estil de cervesa.

Àudios