Joc de cartes Estiu 2024
Marc Ribas, en una nova ruta d'estiu gastronòmica
Cada dimecres un nou capítol

"Joc de cartes estiu" amb Marc Ribas torna encara amb més emoció

El programa incorpora dues novetats que han triomfat en les edicions de tardor: el plat estrella i la possibilitat d'un canvi de nota. I, com sempre, tres restaurants, tres parelles i 3.000 euros de premi.

El plat estrella

D'una banda, Marc Ribas triarà el plat estrella del programa, aquell que li hagi agradat més, i que atorgarà mig punt més al restaurant que l'hagi servit. De l'altra, els concursants tindran dret a canviar una de les notes que hagin posat durant el programa. La resta serà com sempre: tres restaurants, tres parelles de concursants i 3.000 euros de premi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

 

La ruta d'estiu

Enguany començarem la ruta d'estiu per trobar "El millor restaurant amb sabor de mar del Maresme". Ens traslladarem a les muntanyes de Prades per trobar "El millor restaurant de km 0". I, aprofitant la celebració de la Copa Amèrica de Vela, coneixerem l'oferta gastronòmica de la zona buscant "El millor restaurant del Port Vell de Barcelona". A l'estiu no pot faltar costa, sol, mar... i enguany volem trobar "El millor restaurant del cor de la Costa Daurada". Per això visitarem Salou, Cambrils i Vila-seca. I, per als amants del camp, buscarem "El millor restaurant d'interior de l'Empordà". Com sempre, i per acabar la temporada d'estiu, farem un repàs dels millors moments d'aquests cinc programes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

Anar al contingut