El Desconcert a Sant Feliu de Guíxols
El Desconcert a Sant Feliu de Guíxols

Sold out d'El Desconcert_Tarragona, i Flashy Ice Cream s'incorpora a la cita de Sant Feliu de Guíxols

La Sala Zero s'omplirà aquest divendres amb El Desconcert més LGTBIQ+, que es farà a Tarragona. Hi coincidiran quatre formacions compromeses: Roba EstesaOKDWFades i LlumDJ Trapella, resident d'iCat, actuarà com a mestra de cerimònies als plats, punxant per a tots els artistes. Ja no hi ha entrades disponibles, però es podrà seguir en directe a iCat el divendres 23 a les 21.00 h. 

La següent parada d'El Desconcert, prevista per al dissabte 16 de març a Sant Feliu de Guíxols, incorpora la presència d'un dels grups de referència de la nova escena urbana catalana, Flashy Ice Cream. Compartiran escenari amb Mama Dousha i amb un pes pesant de la història recent de la música catalana, l'ex-Dusminguet i ex-Troba Kung-Fú Joan Garriga. Les invitacions es poden demanar a partir d'aquest divendres al web i l'app d'iCat.  

I el 19 d'abril, a la Seu d'Urgell, l'aposta és encara més agosarada, amb el matrimoni fugaç però feliç de dos artistes que beuen de la tradició de maneres ben diferents: La Ludwig Band, estendard del nou pop català de cançons i lletres amb històries, amb la cantautora aranesa Alidé Sans, figura clau de l'escena pirinenca. Pau Guillamet és el director artístic de totes les prèvies d'El Desconcert.  

El Desconcert aterrarà a la sala Apolo de Barcelona el dimarts 14 de maig. Tots els concerts es podran seguir en directe a iCat a partir de les 21.00 h.  

Anar al contingut