Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

La cuina xinesa de Josep Maria Kao

Durada: 54 min
18/07/2024
El xef xinès-català Josep Maria Kao és un dels xefs de cuina asiàtica més reconeguts d'Espanya, ha creat el Grup Kao amb diverses propostes gastronòmiques, sempre encarades al que ha vist de petit, la cuina familiar i tradicional. Amb en Josep Maria parlem de tradició, avantguarda i model de cuina. L'Imma Puigcorbé ens porta un tweet rural, anem cap al mercat del Bon Pastor a veure què s'hi cuina, el cuiner German Espinosa passa pel "Bocatto di cardinale". La Judit Càrtex ens porta un nou estil de cervesa. La nutricionista i farmacèutica Anna Paré ens parla del ferro. En Josep Lluís d'Un delicioso mundo ens parla de..., l'Òscar Gómez ens posa el restaurant Tierra Bravaí a la "Guia Virginias" i el xocolater Lluís Riera ens porta la seva particular poesia líquida.

Àudios