Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

La cuina tradicional de Lleida

Durada: 53 min
07/08/2024
La cuina tradicional de Lleida és molt més que cargols. És horta que es nodreix de verdures i hortalisses, uns plats protagonitzats per carn de granja o de corral i, sobretot, pel porc. Un entorn on també es troben arbres fruiters sobretot de pera, també de poma, préssec i nectarina. I sobretot és proximitat. En parlem des del restaurant Cal Marina d'Anglesola amb Diana Ruera, cuinera; Joaquim Castells de Càrniques del Pla de Bellpuig; Lluís Agea, gastrònom i tastaolletes; Montse Llort, de Cal Senzill de Bellpuig, i Anna Casteràs, mare de la Diana i propietària de Cal Marina. Anem cap al mercat del Poblenou a veure que s'hi cuina, el cuiner Josep Maria Kao passa pel "Bocatto di cardinale", l'Òscar Gómez ens posa el restaurant Puche de Palamós a la "Guia Virginias" i el pastisser Lluís Riera s'encarrega de la traca final amb una poesia dolça.

Àudios