Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

Evitar les restes de menjar als restaurants

Durada: 8 min
22/06/2023
Un restaurant no és només preparar plats. És optimitzar les compres del producte fresc i exigir als proveïdors que arribin en bones condicions. Un restaurant mal gestionat pot arribar a desaprofitar fins a un 30% dels aliments comprats. José Luis Gallego ens presenta l'empresa de tecnologia WINNOV, un programa d'ajuda als restaurants que permet reduir al mínim el malbaratament d'aliments.Pregunta: Quina proporció d'aliments es poden llençar a les escombraries en un restaurant mal gestionat?Premi: Estoig Premium de 3x50g mels clàssiques, sabó de mel, fet per les monges clarisses de Balaguer. Rajola de xocolata, dibuixada pels nostres CET, que treballen dia a dia per nosaltres. Caixa de bombons de mel. Mel amb suc de llimona i Vit. C de 250 g. Ametlles garapinyades amb mel de 120 g. Pack de 3 varietats de torró de 30g. Vinagre ecològic de poma amb mel de lavanda. Gentilesa de Torrons i Mel Alemany.>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

Àudios