Què li agrada per esmorzar a Joan Roca? Quins són els seus plats preferits? I per quina exquisitat perd l'oremus? El cuiner gironí se sotmet al qüestionari culinari de Pep Nogué a "La fonda", on ens dibuixa el mapa dels seus gustos al voltant de la taula. "Per esmorzar, soc de menjar dolç: fruita, cafè i cereals." Les gambes de Palamós Preguntat pel seu plat preferit del mar, no ha dubtat ni un segon a respondre: "Les gambes, sobretot les de Palamós, que són extraordinàries i són un producte fetitxe a la cuina d'El celler de Can Roca"           Ver esta publicación en Instagram                       Una publicación compartida por Catalunya Ra?dio (@catalunyaradio)   Els frankfurts del König Una mica avergonyit, Joan Roca ens confessa que els frankfurts que se serveixen en aquest restaurant són un dels seus plaers culpables. Els ous, cuinats de totes les formes "Per sopar, m'agrada menjar ous en qualsevol de les maneres que es puguin preparar." Les anèmones, la mossegada que li fa veure el cel! "El plat d'anemones fregides, les 'ortiguillas de mar'. És com si et posessis el mar a la boca."