Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

El llibre "De l'hort al plat o com menjar bé tot l'any", de Pep Salsetes

Durada: 14 min
23/05/2024
Pep Salsetes ens convida a reviure una cuina estacional i popular, a favor de la sostenibilitat, el producte local i la gresca. Hi trobareu un centenar de receptes recollides per tradició oral de mestresses de casa. L'entrevistem perquè ens expliqui la importància de la cuina de temporada i ens esculli un dels plats més divertits del receptari.Pregunta:¿A què ha dedicat tota la seva vida en Pep Salsetes, a part de recuperar la cuina catalana?Premi: Un sopar per a dues persones al Restaurant Aradi per gaudir-ne en temporada baixa. Cal concretar el dia amb el restaurant. Gentilesa d'Aromar Hotels & Restaurants.>>Envia la resposta a¿meteomauri@catradio.cat¿amb el teu nom, cognom i població.¿

Àudios