Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

Coques i tortell d'Olot

Durada: 53 min
26/07/2024
No es pot passejar per qualsevol indret de Catalunya i no tastar o emportar-se les delícies pastisseres que s'hi elaboren. A la ciutat d'Olot no hi podeu deixar de menjar el tortell d'Olot o la coca de llardons o greixons. És un imprescindible de la ciutat. Per això anem fins a Can Carbasseres i Forn Cal Jaume perquè ens expliquin la història i els secrets d'aquestes "dulses". Abans, però, anem cap al mercat de Galvany a veure què s'hi cuina, l'especialista cervesera Judit Càrtex ens porta un nou estil de cervesa, el cuiner Ferran Pont del restaurant Quinze Ous de les Preses passa pel "Bocatto di cardinale", la periodista gastronòmica Júlia Gamissans ens posa el restaurant Sinofós a la "Guia Virginias" i el xocolater Lluís Riera ens porta la seva particular poesia amb gust de cacau.

Àudios