Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

Ca l'Estevet: Botifarres, tradició i creativitat

Durada: 54 min
22/07/2024
Les botifarres provenen de la matança del porc que es feien en moltes masies catalanes. Avui dia, l'elaboració d'embotits artesans permet recuperar el gust d'aquells embotits fets a casa durant tantes generacions. La història de Ca l'Estevet és una història de tradicions, de quatre generacions de professionals que s'identifiquen per l'elaboració artesanal de la carn. Anem cap al mercat d'Horta a veure què s'hi cuina; l'inventor Antoni Campins passa pel "Bocatto di cardinale"; l'especialista cervesera Judit Càrtex ens porta un nou estil de cervesa. En Josep Lluís, d'Un delicioso mundo, ens porta una menja del món. L'Ari Rodrigo ens posa el restaurant Gelida a la "Guia Virginias" i el pagès i enòleg Jordi Esteve ens porta la seva particular poesia lliure.

Àudios