El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, amb el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, i el president del PP de Lleida, Xavier Palau, a l'exterior del teatre de l'Escorxador de Lleida

Xavier Palau, escollit per seguir liderant el PP de Lleida amb el suport de més del 99% dels afiliats

Actualitzat

ACN Lleida - Xavier Palau continuarà al capdavant del PP a la demarcació de Lleida, després que el 13è Congrés territorial del partit l'hagi escollit president, càrrec que va assumir el juny del 2021. La candidatura de l'actual portaveu del PP a la Paeria ha estat l'única que s'ha presentat i ha rebut el suport de més del 99,99% dels afiliats. En concret, dels 110 vots emesos, 109 han estat favorables i només una persona hi ha votat en blanc, mentre que no hi ha hagut cap vot contrari. Palau ha dit que la formació ha sabut obrir-se a la ciutadania i que està "viva" i, prova d'això, és que en els darrers 15 mesos han aconseguit 245 afiliats nous. També ha afegit que té un projecte per a Lleida i que vol que el seu sigui "sigui un partit guanyador ".

Durant el 13é congrés del PP de Lleida, que s'ha celebrat al Teatre de l'Escorxador, Xavier Palau ha estat acompanyat del líder del partit, Alberto Núñez Feijóo, i del president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, que han elogiat la seva tasca i ambició al capdavant del partit a Lleida.

A l'acte també hi ha assistit el vicesecretari nacional d'organització, Miguel Tellado, i la portaveu del PP al Parlament Europeu, Dolors Montserrat.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut