Espanya controla la major part del territori europeu i africà (World War Bot 2020)

World War Bot 2020: el simulador d'una guerra mundial viral a les xarxes socials

En aquests moments, Espanya és el país que ha conquerit més territori en aquesta hipotètica guerra futurista i virtual

Actualitzat

World War Bot 2020 és un programa informàtic que s'ha fet viral a les xarxes socials. Simula una hipotètica guerra mundial entre tots els països l'any 2020. La principal potència, la que ha conquistat més països, és Espanya, seguida d'El Salvador i, actualment, el conflicte ja és al 2102.


El programador que ha creat aquest "bot" (abreviació de "robot") és un italià que ha volgut guardar la identitat en l'anonimat. El sistema es basa en un algoritme totalment aleato​ri, que també s'encarrega de publicar cada hora i automàticament un post a Twitter i Facebook explicant l'última conquista que hi ha hagut al món.


Tal com s'explica a la seva pàgina web, el programa escull un país a l'atzar i el converteix en atacant. Després, detecta el país no controlat per l'atacant més proper i l'ataca. Com més països conquerits tingui una potència, més probabilitats hi ha que sigui escollit com a atacant.

A més, en el següent torn, un territori conquerit es pot revoltar contra la potència que l'acaba d'ocupar quan és escollit com a atacant.


Utah controla els Estats Units després d'una guerra civil

Un altre dels simuladors passa als Estats Units. Tot comença un 29 de juliol del 2020, quan el país es divideix en dos grans blocs, un controlat per Utah i l'altre per Connecticut. Així comença la guerra pel control dels estats. Fins que el 7 d'agost del mateix any, Utah ha guanyat la batalla i ha conquistat tot el territori.

També n'hi ha un d'Itàlia i, fins i tot, un de Joc de Trons.


La Rioja agafa avantatge a la versió espanyola

Fora de la versió oficial, també s'ha creat un simulador de guerra entre totes les províncies espanyoles. La Rioja sembla que es pot convertir en la vencedora, ja que, de moment ,ja ha conquistat, en aquest ordre, Àlaba, Sòria, Navarra, Guipúscoa, Biscaia, Burgos, Cantàbria, Saragossa i Osca (en la data simulada d'octubre del 2020).


Pel que fa a Catalunya, les illes Balears han conquistat Tarragona i Lleida, mentre que Girona ha conquistat Barcelona. Tanmateix, tot pot canviar.

 

Compte enrere per al bot català

Però, el 2 de juny, s'iniciarà la lluita entre comarques per aconseguir el tron de Catalunya. Hi haurà 2 comptes de Twitter per seguir-ho.


Faltarà veure quina de les 41 guanya i, si passa com en les versions mundial i espanyola, alguna de les comarques catalanes es converteix en trending topic a les xarxes gràcies als usuaris aficionats a aquest bot català.

 

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut