Icona de WhatsApp
WhatsApp ja té l'opció de reproducció única per a missatges de fotos i vídeos

WhatsApp permetrà enviar àudios que només es puguin reproduir un cop

En una nova versió que està en fase de proves, les notes de veu es poden enviar amb l'opció d'una sola reproducció per afavorir la privacitat

RedaccióActualitzat

WhatsApp permetrà enviar missatges de veu amb l'opció que la persona que els rebi només els pugui escoltar una vegada. Segons avança la web especialitzada Wabetainfo, aquesta nova funcionalitat s'està provant en versió beta i, previsiblement, aviat estarà disponible per als usuaris.

L'aplicació de missatgeria de Meta ja té l'opció de reproducció única per a fotos i vídeos. Com s'activa? Simplement, abans d'enviar el document, has de seleccionar una icona amb el número 1 que apareix a la dreta de la barra inferior on es pot afegir un títol.

Si ho fas així, la persona que rep la foto o el vídeo només el pot veure una vegada i no el pot ni desar, ni reenviar, ni compartir. A més, si el document no s'obre en un termini de 14 dies, desapareix del xat.

És de preveure que quan s'estengui l'opció als àudios, el procediment sigui el mateix.

Tot, per augmentar la privacitat dels usuaris. De fet, activant aquesta opció amb les imatges i els vídeos també es bloqueja l'opció de capturar pantalla i, seguint el model, les notes de veu tampoc podrien gravar-se.

Missatge de Whastapp de captura de pantalla bloquejada
L'opció en vídeos i fotos bloqueja la captura de pantalla

S'haurà de veure si algun dia limita també la durada dels missatges de veu, que actualment està fixada en 30 minuts.

ARXIVAT A:
Xarxes socials WhatsApp
Anar al contingut