Veïns del Raval asseguren que havien advertit del presumpte violador de Drassanes
Façana del Museu Marítim de Barcelona (ACN)

Veïns del Raval asseguren que havien advertit del presumpte violador de Drassanes

L'acusen d'haver protagonitzat diversos incidents els dies previs a l'agressió

Actualitzat

Veïns del Raval de Barcelona asseguren que van advertir de la perillositat del presumpte violador de Drassanes una setmana abans de l'agressió. L'home va ser detingut dissabte passat, acusat d'una agressió sexual a una dona davant del Museu Marítim de Barcelona la matinada de divendres.

En un comunicat, l'Associació de Veïns de l'Illa Robadors-Picalquers-Roig assegura que l'home, de 32 anys, va protagonitzar diversos incidents els dies previs a l'agressió.

 


En concret, asseguren que va calar foc a diversos contenidors d'escombraries i va amenaçar amb un ganivet dos guàrdies urbans que el van detenir.

Unes hores després, però, asseguren que va quedar en llibertat, i també hauria amenaçat diverses prostitutes de la zona.

 

L'home, que va ser detingut dissabte, l'endemà de la violenta agressió, continua en dependències policials, a l'espera que passi a disposició del jutge de guàrdia.

La víctima, de 37 anys, que va ser trobada pels serveis de neteja, continua ingressada a l'Hospital Clínic de Barcelona.

ARXIVAT A:
Agressió sexual
Anar al contingut