Sánchez, Díaz, Abascal i Feijóo a la pancarta de Greenpeace a Madrid (Europa Press/Diego Radamés)

"Us la sua el canvi climàtic?" la lona de Greenpeace amb candidats nus, acalorats i cremats

La imatge, generada amb intel·ligència artificial, es pot veure a la Puerta de Alcalá de Madrid i mostra Sánchez, Feijóo, Abascal i Díaz

Redacció/AgènciesActualitzat

L'ONG Greenpeace ha penjat aquest dimarts una gran pancarta a la Puerta de Alcalá de Madrid que mostra alguns dels candidats a les eleccions del 23J despullats, cremats pel sol i suats. L'eslògan fa un joc de paraules amb la frase col·loquial "El canvi climàtic us la sua?" per fer un toc d'atenció sobre una qüestió que els ecologistes reclamen que tingui més protagonisme en els programes electorals.

Els activistes han escollit per aparèixer a la imatge, generada amb intel·ligència artificial, alguns dels principals candidats a la presidència del govern espanyol: Pedro Sánchez (PSOE), Alberto Núñez Feijóo (PP), Santiago Abascal (Vox) i Yolanda Díaz (Sumar).

Crida l'atenció el fet que Feijóo i Abascal facin un posat molt més somrient que els altres dos presidenciables.

A la lona, els quatre candidats s'enfronten a les conseqüències directes de l'impacte de la crisi climàtica. Una qüestió, per cert, que Sánchez i Feijóo no van abordar en cap moment en el debat cara a cara que els ha enfrontat.

Greenpeace col·loca el cartell en plena onada de calor i quan falten pocs dies per a la jornada electoral de la setmana vinent.

 

ARXIVAT A:
EcologiaPedro SánchezSantiago Abascal Crisi climàticaAlberto Núñez FeijóoYolanda DíazEleccions Generals 2023 - 23J
Anar al contingut