Les pantalles de l'aeroport barceloní informen de les incidències (3Cat)

Una quarantena de vols cancel·lats i desenes de retards a l'aeroport del Prat per les pluges

Vueling acumula la majoria de cancel·lacions i s'han format llargues cues als seus taulells

RedaccióActualitzat

Tarda complicada a l'aeroport de Barcelona-el Prat per l'episodi de fortes pluges que està afectant tot el país i ha provocat importants destrosses i almenys una víctima a Mallorca

Les condicions meteorològiques tant a la zona del delta del Llobregat com en algunes destinacions d'origen dels vols han provocat desenes de retards i cancel·lacions, tal com ha informat Aena a través de les pantalles informatives.

Dels vols de sortida previstos a la tarda, la majoria han anat amb retard, i se n'han cancel·lat tretze; cap a Niça, Bordeus, Sevilla, Múnic, Santiago de Compostel·la, Maó, Bilbao, Ginebra, Basilea, Londres, Eivissa i dos cap a París.

Hi ha hagut afectacions en vols afectats de Lufhansa o Iberia, però la majoria han estat de Vueling. De fet, s'han format llargues cues tant als taulells d'atenció al client de la companyia com als mostradors de facturació. La mateixa empresa també ha hagut de cancel·lar viatges a Palma, Madrid, Lisboa, Bordeus, Lió, Niça i Milà.

Pel que fa a les arribades, la majoria de vols també han aterrat amb retard i, entre les dues i tres quarts de vuit, hi ha hagut 27 cancel·lacions.

Totes les actualitzacions les podeu seguir en temps real en aquest enllaç.

Entre les persones afectades per aquesta situació n'hi ha que viatgen per feina, però la majoria coincideixen a explicar que començaven avui les vacances.

ARXIVAT A:
AeroportsAeroport del Prat
Anar al contingut