La falsa metgessa va treballar durant més de cinc anys al balneari de la localitat castellonenca
La noia metgessa va treballar durant més de cinc anys al balneari de la localitat castellonenca (Google Street View)

Una regidora de la Vilavella va exercir de metgessa sense títol durant cinc anys

La noia va ser descoberta gràcies a la farmacèutica del seu municipi, que va sospitar del seu número de col·legiada i va alertar el balneari on treballava

Una regidora de la Vilavella, a la Plana Baixa, al País Valencià, ha estat exercint durant anys com a metgessa al balneari de la localitat sense tenir la titulació per fer-ho, segons ha denunciat davant el jutge l'establiment.

La noia exercia com a sanitària sense el corresponent títol des de feia uns cinc anys i mig, i va ser descoberta gràcies a la farmacèutica del seu municipi, que va sospitar del seu número de col·legiada.

La dona va compartir amb els propietaris del balneari la seva desconfiança i va posar-los en alerta. En descobrir que les sospites eren certes, van decidir denunciar-la al Jutjat de Nules per intrusisme, falsificació de documents públics i estafa.

L'Ajuntament de la Vilavella, en un comunicat, ha assegurat que "es tracta d'una qüestió personal i aliena al càrrec i funcions exercides al consistori" per la regidora i que, per tant, descarten fer cap mena de valoració "d'una problemàtica que és de caràcter personal".

Tot i això, han explicat que les responsabilitats que ostentava la regidora, que representava Independents per la Vilavella i que s'encarregava de la cartera d'Igualtat i Desenvolupament Cultural, les ha assumit l'equip de govern.

El Col·legi Oficial de Metges de Castelló, per la seva banda, ha apuntat que, en tenir coneixement de la denúncia, ha decidit personar-se en el procediment, exercint d'acusació particular.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut