Dos vehicles dels Mossos d'Esquadra bloquegen un camí d'accés a la "rave" de Sant Jordi Desvall (ACN)

Una "rave" il·legal amb 300 persones provoca soroll i queixes a Sant Jordi Desvalls

Els Mossos controlen els accessos a la festa il·legal, que es fa en una antiga sorrera, però els assistents continuen arribant-hi a peu
Redacció Actualitzat
TEMA:
Policial

Una "rave" que va començar aquest divendres a la matinada i que continua encara amb unes 300 persones provoca les queixes de l'Ajuntament i els veïns de Sant Jordi Desvalls, al Gironès.

Segons els Mossos, els participants tenen una actitud pacífica i estan situats en una zona de difícil accés allunyada del nucli urbà, en una antiga sorrera. 

Tot i tallar els accessos viaris amb vehicles policials i patrulles, els assistents hi continuen arribant a peu, i la festa no sembla que hagi de finalitzar durant aquests dies festius. 

La policia va rebre l'avís a les cinc de la matinada de dissabte i ha barrat els accessos, però no es planteja per ara un desallotjament.


"Estem indefensos"

La festa es fa en un terreny privat i l'Ajuntament de Sant Jordi Desvall no hi pot fer res. L'alcaldessa, Núria Martínez de la Casa, assegura que la "rave" continua i que els participants no tenen intenció de plegar:

"Encara està en marxa. Ens consta que hi ha cap a 200 persones en una antiga sorrera, a la banda contrària de Sant Jordi. Estan allà i, en principi, no tenen intencions de plegar, segons ens han dit els Mossos".

L'alcaldessa denuncia que es pugui fer una festa com aquesta sense cap mena de permís i que no tingui conseqüències per als organitzadors: "Estem indefensos".

Martínez preveu parlar amb l'alcalde de Sant Joan de Mollet, Ramon Costa, perquè també els afecta el terreny on hi ha la festa, per estudiar com impedir que es repeteixi una rave sense "cap permís ni control", convocada per les xarxes socials i que necessitaria una denúncia del propietari del lloc, perquè se celebra en un terreny privat.

Sant Jordi Desvalls té menys de 900 habitants i pertany a la comarca del Gironès, al límit amb el Baix Empordà. 

ARXIVAT A:
Policial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut