Una persona ha mort i nou més han quedat ferides en un aparatós accident a Lleida (3Cat/Clara Pàmies)

Una persona morta i nou de ferides en un aparatós accident amb un tràiler a Lleida

Als ferits els han traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova mentre tècnics municipals examinen l'estructura de l'edifici contra el qual ha acabat xocant el camió
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

El conductor d'un camió ha mort i nou persones més han quedat ferides aquest dissabte a la nit en un espectacular accident a l'entrada de Lleida. El conductor del camió de gran tonatge hauria perdut el control i ha acabat topant contra un edifici al carrer de Cos-Gayón, cantonada de Joana Raspall. En l'accident, el conductor del tràiler ha mort i el camió ha escombrat diversos vehicles i arbres fins que ha acabat bolcant.

La primera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida, Begoña Iglesias, ha explicat que "s'ha detectat a la rotonda del peatge un tràiler que entrava fent ziga-zaga i ja quan ha entrat a Lleida s'ha emportat en cascada tots els cotxes que s'anava trobant fins que s'ha encastat amb un edifici".

Segons les primeres valoracions del Sistema d'Emergències Mèdiques, el balanç provisional de les nou persones ferides és que una està en estat greu, tres menys greus i sis lleus. Els ferits els han traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova. 

El tràiler ha acabat bolcant després de l'aparatós accident (3Cat/Clara Pàmies)

A hores d'ara s'investiguen les causes de l'accident i tècnics municipals examinen l'estructura de l'edifici contra el que ha xocat el camió, tot i que les primeres valoracions indiquen que no estaria afectada. Al lloc de l'accident també s'hi han desplaçat una desena de patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra, dotacions de Bombers i ambulàncies del SEM. 

ARXIVAT A:
Trànsit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut