Les cinc víctimes del Titan van morir per una "implosió catastròfica" (Reuters)

Una pel·lícula recrearà la tragèdia del submarí Titan en la seva expedició al Titanic

Preparen "Salvaged", la versió cinematogràfica de la fatal immersió del submarí que va implosionar mentre s'acostava a les restes del vaixell i que va provocar la mort dels cinc tripulants

La catàstrofe del Titan, el submarí que va implosionar en l'intent de visitar el Titanic, podria arribar a la pantalla gran. I podria fer-ho aviat.

Llums, càmera i acció. El productor de cinema Brian Dobblins ha vist en el desastre que al juny va captivar l'atenció de mig món una història brillant per convertir en ficció audiovisual. Una pel·lícula que ja està en preparació i que es dirà "Salvaged".

Segons la revista Deadline, el film anirà més enllà dels fets reals i també intentarà recrear els dies previs i posteriors a la tragèdia. Tres mesos després, totes les hipòtesis apunten que, durant l'expedició, la nau va implosionar amb tota la tripulació dins. Van morir-hi cinc persones, a uns 500 metres de la proa del Titanic.

Atribucions a James Cameron

Inicialment, alguns rumors apuntaven que, curiosament, seria el director de "Titanic", James Cameron, qui assumiria el repte d'adaptar el naufragi del Titan al cinema. De seguida, però, el director canadenc va desmentir-ho a Twitter. Va qualificar-los d'ofensius i va explicar que ell no participaria mai en un projecte com aquest.

Tanmateix, els productors de "Salvaged" expliquen que l'objectiu és denunciar el bombardeig d'informació constant dels mitjans de comunicació.

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut