Porta del domicili de Puente de Vallecas on hi ha hagut l'assassinat de la noia de 20 anys
Ha passat aquest dimecres a la nit en un domicili de Puente de Vallecas (Europa Press / Jesús Hellín)

Una jove de 20 anys mor assassinada per l'exparella de la mare a Madrid

L'home, que tenia una ordre d'allunyament respecte a totes dues, està ingressat en un hospital custodiat per la policia perquè ha intentat suïcidar-se

Redacció/AgènciesActualitzat

Un home de 37 anys ha assassinat amb arma blanca la filla de l'exparella, una noia de 20 anys, aquest dimecres a la nit en un pis al districte madrileny de Puente de Vallecas. Tenia una ordre d'allunyament respecte a totes dues.

Els serveis d'emergències han arribat a l'habitatge, en una planta baixa del carrer Palomeras, i han trobat el cos de la noia sense vida.

Després de l'assassinat, l'home ha intentat suïcidar-se i ara està ingressat, custodiat per la policia, a l'Hospital 12 de Octubre. Té ferides al coll, al tòrax i a l'abdomen. No es tem per la seva vida.

La víctima és la segona dona assassinada per un home amb antecedents per violència masclista en un mateix dia. A Toledo, també aquest dimecres, un home ha assassinat l'exparella, una dona embarassada de 9 mesos.

El Grup VI d'Homicidis de la Policia Judicial de Madrid s'ha fet càrrec de la investigació.

On es pot demanar ajuda

Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha un telèfon específic d'atenció i informació: 900 900 120. Funciona les 24 hores del dia tots els dies de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial.

En cas d'emergència davant d'una agressió també es pot trucar al 112 o demanar ajuda al WhatsApp 601 00 11 22, que ofereix informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

Si es vol denunciar, es pot anar a la policia o directament als jutjats especialitzats en violència de gènere, on les dones tenen el dret de ser assistides per un advocat d'ofici independentment de la seva situació econòmica.

També es pot recórrer als diversos serveis públics d'informació i atenció, com les oficines d'informació de l'Institut Català de les Dones (ICD) o els Serveis d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i els Serveis d'Intervenció Especialitzada (SIE).

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut