Una imatge de Torà, a la Segarra
Una imatge de Torà, a la Segarra (Flickr/Teresa Grau)

Una festa a Torà, segona rave d'aquest cap de setmana amb centenars d'assistents

També hi ha en marxa des de divendres la rave de Sarral. Els Mossos controlen els accessos a totes dues festes per evitar que s'hi sumin més persones

RedaccióActualitzat

Cap de setmana amb dues festes rave en marxa a Catalunya. A Torà, a la comarca de la Segarra, també va començar divendres una rave, igual que la que ja es coneixia de Sarral, a la Conca de Barberà, segons han explicat els veïns.

La festa de Torà, on participen entre 400 i 500 persones, es fa en els terrenys d'una masia. L'Ajuntament ha denunciat als Mossos la que seria la tercera rave que es fa al municipi, l'última, el mes passat.


Com en casos anteriors, la policia opta per no desallotjar els assistents per evitar incidents. Els Mossos es limiten a vigilar els accessos per impedir que s'hi sumin més vehicles i, al mateix temps, fer controls d'alcoholèmia i drogues quan marxen de la festa.


Sarral, encara en marxa

La mateixa actuació es fa a Sarral, al voltant de la Font de l'ermita dels Sants Metges, on des d'aquest divendres a la nit també s'està fent una festa il·legal en uns terrenys de conreu. Hi ha arribat gent des de França i altres països europeus, que se n'han assabentat a través de les xarxes socials, i es calcula que s'han concentrat uns set-cents assistents.

Un control dels Mossos als accessos de la festa de Sarral (CCMA)

A més dels controls de droga, amb almenys cinc positius, els Mossos també han denunciat sis vehicles per no haver passat la ITV.

Aquest diumenge han passat a disposició judicial a Valls els dos detinguts per atemptat contra l'autoritat i desobediència perquè no van fer cas quan els van bloquejar el pas. Han estat posats en llibertat amb càrrecs i amb l'obligació de presentar-se davant del jutge.

Tant la festa de Sarral com la de Torà es fan lluny del nucli urbà.

ARXIVAT A:
Oci nocturn
Anar al contingut