Una imatge de l'exposició "Miró-Picasso" a la Fundació Joan Miró (ACN/Guillem Roset)

Una exposició de Picasso i Miró plegats, el gran esdeveniment artístic de l'any

Es podrà visitar fins al 25 de febrer del 2024

Picasso i Miró es retroben en una gran exposició conjunta que han impulsat els dos museus monogràfics que els artistes van deixar a Barcelona: el Museu Picasso i la Fundació Miró.

És l'esdeveniment artístic de l'any, una doble mostra que proposa un llarg recorregut amb prop de 300 obres, gairebé una setantena, poc o mai vistes a Catalunya, com el quadre "Dona, ocell, estrella" (homenatge a Pablo Picasso) de Miró o "Les tres ballarines" de Picasso, que arriba de la Tate Modern de Londres.

Aquesta exposició única permet redescobrir el llegat d'aquests dos gegants de l'art del segle XX, que van compartir molts moments transcendentals de les seves carreres. El recorregut expositiu posa per primera vegada les seves obres unes al costat de les altres per mostrar la genialitat i la llarga amistat entre Picasso i Miró, que es van conèixer al París del 1920.

És una de les exposicions més destacades de l'Any Picasso, que commemora el cinquantè aniversari de la mort de l'artista malagueny i coincideix amb els 40 anys de la mort de Joan Miró.

Es podrà visitar fins al 25 de febrer del 2024. Divendres els dos museus han organitzat una jornada de portes obertes, amb reserva prèvia.

 

 

ARXIVAT A:
Art
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut