La britànica Doris Long després de batre el seu propi rècord de descens

Una dona de 101 anys bat el seu propi rècord de ràpel per una causa solidària

Doris Long ha baixat els 94 metres d'una torre a Anglaterra per ajudar a recaptar fons per a una residència de malalts terminals
Actualitzat

Doris Long és una britànica de 101 anys que acaba de batre el seu propi rècord: Ha baixat fent ràpel d'una torre de 94 metres, la torre Spinnaker, a la ciutat anglesa de Portsmouth. 

La seva motivació ha estat ajudar en una bona causa, aconseguir fons per a una residència local per a malalts terminals.

L'activa velleta, que ja té un rècord Guiness pels seus descensos, va començar a practicar ràpel quan tenia 85 anys i, des d'aleshores, ha fet 16 baixades sempre amb el mateix objectiu solidari de recaptar fons per a bones causes. Fins ara ha aconseguit sumar 11.000 lliures. 

Aquest cop, amb 101 anys, diu que ha estat més difícil perquè el vent la movia una mica. Però lluny d'espantar-se, ha afirmat que l'any que ve hi vol tornar: "Espero poder repetir-ho amb 102 anys". Optimisme, no n'hi falta.

Long, que té una filla, tres néts, sis besnéts i dos rebesnéts, ha estat rebuda amb grans aplaudiments després de completar la seva nova proesa. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut