El vol va aterrar a Barcelona vuit hores més tard del que estava previst (Wikimedia Commons)

Un vol Atlanta-Barcelona ha de girar cua per la diarrea d'un passatger

La companyia ha explicat a TV3 que l'aeronau es va reemplaçar i ha demanat disculpes als afectats pel retard

RedaccióActualitzat

Un avió de la companyia Delta que havia de cobrir la ruta entre Atlanta i Barcelona va haver de girar cua, la nit de divendres a dissabte, per la indisposició d'un dels passatgers.

Segons ha explicat a TV3 un portaveu de l'aerolínia, el vol DL194 va tornar cap a l'aeroport nord-americà "poc després de l'enlairament, a causa d'una emergència mèdica".

El mateix portaveu explica que el vol es va poder operar, finalment, "amb un canvi d'aeronau".

Tal com recull un tuit que s'ha fet viral en les últimes hores, la causa del retard hauria estat la diarrea que va patir un dels passatgers, que hauria quedat escampada "per tot l'avió".

"És una qüestió d'alerta biològica. Tenim un passatger que ha fet diarrea per tot l'avió, de manera que volen tornar cap a Atlanta", es pot sentir en l'àudio que s'adjunta a la piulada.

 

Com es pot veure a les webs de rastreig de vols, l'enlairament es va produir a les 20.48, hora local, mentre que l'avió va tornar a tocar a terra al cap de dues hores, a les 22.40 h.

Finalment, l'enlairament definitiu es va fer cap a les tres de la matinada i va arribar a Barcelona vuit hores més tard del previst, a les 17.10, hora nostra.


Les imatges del desastre

Dies després d'haver girat cua, s'han fet viral a les xarxes socials les imatges de com va quedar l'avió després de la indisposició del passatger:

En declaracions a TV3, la companyia ha demanat disculpes als afectats pel retard.

"El personal de Delta va treballar per reallotjar els clients en altres vols o proporcionar allotjament en hotels i canviar les reserves dels clients a altres vols. La seguretat dels nostres clients i tripulació és la nostra prioritat número u", asseguren.  

ARXIVAT A:
Viral Estats UnitsAeroport del Prat
Anar al contingut