Carrer dels Lledó, a Ciutat Vella, on haurien robat un rellotge de 800.000 a un turista
El robatori hauria passat en aquest carrer de Ciutat Vella (Google Street View)

Un turista denuncia el robatori d'un rellotge de 800.000 euros a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i, per ara, no consta cap detingut

Un turista ha denunciat que li han robat un rellotge de 800.000 euros, de la marca Hublot, a Barcelona. Segons ha avançat El Periódico i ha pogut confirmar TV3, l'home va explicar que quatre persones el van rodejar i li van arrencar la joia del canell.

Va passar al carrer dels Lledó, a Ciutat Vella, a primera hora de la tarda d'aquest dimecres. El turista va presentar la denúncia als Mossos d'Esquadra a les 14.20.

Per ara, no consta que hi hagi cap detingut.

Es tracta del rellotge més car que s'hauria robat mai a la capital catalana i que se'n tingui registre.


Una unitat especialitzada en rellotges

Recentment, els Mossos han engegat el Pla d'actuacióTremall de lluita contra la multireincidència, amb accions específiques en els dispositius d'oci nocturn i de prevenció de robatoris de rellotges d'alta gamma.

Dins d'aquest pla, fa menys d'un mes, els Mossos van detenir a Barcelona un lladre que havia robat d'una estrebada a un vianant un rellotge valorat en 360.000 euros.

Uns dies després es van detenir 31 persones relacionades amb diversos robatoris violents en diferents punts de la ciutat i que acumulaven 173 antecedents. En dos dels casos els objectius dels robatoris també eren rellotges de luxe. El més car, valorat en 42.000 euros.

A mitjans d'abril, també va passar. A plena llum del dia i a Ciutat Vella. Els Mossos van detenir in fraganti tres lladres multireincidents a qui van sorprendre quan robaven un rellotge, valorat en uns 120.000 euros, a home que passejava pel districte.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut