El robatori hauria passat en aquest carrer de Ciutat Vella (Google Street View)

Un turista denuncia el robatori d'un rellotge de 800.000 euros a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i, per ara, no consta cap detingut
TEMA:
Mossos d'Esquadra

Un turista ha denunciat que li han robat un rellotge de 800.000 euros, de la marca Hublot, a Barcelona. Segons ha avançat El Periódico i ha pogut confirmar TV3, l'home va explicar que quatre persones el van rodejar i li van arrencar la joia del canell.

Va passar al carrer dels Lledó, a Ciutat Vella, a primera hora de la tarda d'aquest dimecres. El turista va presentar la denúncia als Mossos d'Esquadra a les 14.20.

Per ara, no consta que hi hagi cap detingut.

Es tracta del rellotge més car que s'hauria robat mai a la capital catalana i que se'n tingui registre.


Una unitat especialitzada en rellotges

Recentment, els Mossos han engegat el Pla d'actuacióTremall de lluita contra la multireincidència, amb accions específiques en els dispositius d'oci nocturn i de prevenció de robatoris de rellotges d'alta gamma.

Dins d'aquest pla, fa menys d'un mes, els Mossos van detenir a Barcelona un lladre que havia robat d'una estrebada a un vianant un rellotge valorat en 360.000 euros.

Uns dies després es van detenir 31 persones relacionades amb diversos robatoris violents en diferents punts de la ciutat i que acumulaven 173 antecedents. En dos dels casos els objectius dels robatoris també eren rellotges de luxe. El més car, valorat en 42.000 euros.

A mitjans d'abril, també va passar. A plena llum del dia i a Ciutat Vella. Els Mossos van detenir in fraganti tres lladres multireincidents a qui van sorprendre quan robaven un rellotge, valorat en uns 120.000 euros, a home que passejava pel districte.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut