El material que van trobar a l'interior del vehicle porta a pensar que pretenien entrar en alguna nau del polígon (Mossos d'Esquadra)

Un radioaficionat frustra un robatori a Puig-reig després d'enganxar l'emissora dels lladres

Els Mossos van detenir dos dels quatre lladres després d'una persecució d'uns deu quilòmetres per la C-16

RedaccióActualitzat

Actuació policial de pel·lícula aquest diumenge al Berguedà. Eren cap a tres quarts d'11 de la nit quan els Mossos de la comissaria de Berga van rebre una trucada d'un home assegurant que era radioaficionat i que acabava d'interceptar la conversa d'uns individus que estarien cometent o a punt de cometre un robatori.

L'informador va anar més enllà i va explicar als agents que, segons els seus càlculs, els lladres en qüestió havien de ser al polígon de Cal Vidal, al terme municipal de Puig-reig.

La policia s'hi va desplaçar immediatament i, en arribar-hi, va comprovar com efectivament hi havia un vehicle rondant pel polígon amb quatre ocupants a l'interior.

Els agents el van intentar aturar, però en aquell moment el vehicle va fugir i es va iniciar una persecució C-16 avall que es va allargar una desena de quilòmetres, fins al terme municipal de Balsareny.

Allà van aconseguir aturar el vehicle, i els quatre homes van fugir corrent. Els Mossos van aconseguir atrapar-ne dos, mentre que els altres encara no s'han pogut localitzar.

A l'interior del cotxe hi van trobar tota mena de material habitual en els robatoris: inhibidors de freqüència, emissores i altres eines com ara radials, un mall, una destral, un peu de rei o tornavisos que els Mossos creuen que volien fer servir per entrar en alguna de les empreses del polígon.

Segons ha informat la policia, als dos detinguts se'ls acusa de desobediència i resistència als agents, així com d'actes preparatoris d'un robatori amb força. Els homes han passat aquest dilluns a disposició del jutjat de Manresa.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut