Un noi de 20 anys que pescava mor envestit per una llanxa, que va fugir, a Mallorca

La Guàrdia Civil ha localitzat l'embarcació, que té bandera alemanya, i n'ha identificat el patró, però de moment no ha fet cap detenció

AgènciesActualitzat

Un noi de 20 anys ha mort mentre pescava a Son Servera, a Mallorca, en ser envestit per una llanxa. Va passar cap a les deu de la nit d'aquest divendres, a Cala Bona.

El noi pescava amb dos amics més quan una llanxa més gran que la seva embarcació els va envestir per motius que es desconeixen i després va fugir.

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest diumenge l'embarcació, que té bandera alemanya i està amarrada al port de Porto Cristo, a Manacor. Tot i que no s'ha produït cap detenció, la policia també n'ha identificat el patró i continua investigant les circumstàncies de l'atropellament i per què la llanxa va marxar sense auxiliar les víctimes.

Els dos companys de la víctima, el seu oncle, de 41 anys, i el cosí, de 13, van quedar ferits lleus i van rebre l'assistència dels psicòlegs del 112.

La Facultat de Matemàtiques i Estadística de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on estudiava la víctima, i el Club Vólei Palma, on va jugar com a juvenil, han expressat a xarxes el condol a la família. 

ARXIVAT A:
Illes Balears
Anar al contingut