Un agent de la Guàrdia Civil a la porta del camp de futbol de Mocejón
La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han desplegat un dispositiu al voltant de les instal·lacions esportives per trobar l'agressor (Europa Press)

Un nen mor apunyalat per un encaputxat mentre jugava en un camp de futbol de Mocejón, a Toledo

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han desplegat el dispositiu Gàbia per localitzar l'agressor, que ha fugit del lloc dels fets

RedaccióActualitzat

INFORMACIÓ ACTUALITZADA: Un jove de 20 anys, detingut com a presumpte autor de la mort d'un nen de 11 anys a Toledo


Un nen d'11 anys ha mort apunyalat a les 10 del matí d'aquest diumenge mentre jugava amb dos amics en un camp de futbol de la localitat de Mocejón, a Toledo. Segons el testimoni dels infants que jugaven amb ell, el menor estava en un lateral de les instal·lacions esportives municipals quan un home encaputxat l'ha agredit. Equips mèdics i d'urgències s'han desplaçat fins al lloc dels fets, on han certificat la mort del nen.

El presumpte agressor ha fugit i la Guàrdia Civil, en un operatiu conjunt amb la Policia Nacional, ha desplegat el dispositiu Gàbia amb una desena de patrulles i un helicòpter per trobar-lo.

El dispositiu policial s'ha estès per bona part de la província de Toledo i de la Comunitat de Madrid. Mocejón està situat 15 quilòmetres al nord-est de Toledo, entre les autovies A-40 i A-42, que van cap a Madrid. El Jutjat d'Instrucció número 3 de Toledo ha ordenat secret de les actuacions.

L'Ajuntament de Mocejón ha decretat tres dies de dol i ha convocat un minut de silenci aquest diumenge, davant del consistori, a dos quarts de vuit del vespre.

El president de Castella la Manxa, Emiliano García-Page, ha expressat la seva "commoció" pels fets i ha transmès el seu condol a la família de la víctima. També ha desitjat que l'autor dels fets comparegui davant de la justícia "com més aviat sigui possible".

 

ARXIVAT A:
Guàrdia CivilPolicia Nacional
Anar al contingut