Museu d'Història Natural de Londres (Reuters)

Un nen britànic de 10 anys detecta un error al Museu d'Història Natural de Londres

El nen, que té síndrome d'Asperger i és fan dels dinosaures, es va adonar que n'hi havia un de mal etiquetat
Redacció Actualitzat

Es diu Charlie, té 10 anys, viu a Canvey Island, al Regne Unit, i és fan dels dinosaures. Aquest nen ha protagonitzat titulars dels mitjans de comunicació des que es va saber que havia detectat un error al Museu d'Història Natural del país. Segons va dir als seus pares, un dels dinosaures estava mal identificat. El museu ja ha admès l'error i el corregirà, segons informa la BBC.

Els fets es remunten al 21 de juliol, quan el nen estava fent una visita al museu amb la seva família. Mentre altres nens estaven buscant dinosaures per les sales, ell, que té la síndrome d'Asperger, es va dedicar a observar tots els detalls, panells inclosos. Va ser llavors quan es va adonar que hi havia una icona que assegurava que un dels dinosaures era un "Oviraptor". En Charlie, però, sabia que aquests dinosaures caminen amb les potes posteriors i no amb les quatre, com es veia en la imatge, que corresponia a un "Protoceratops".

♦ Què és la síndrome d'Asperger

Segons ha explicat la seva mare a la cadena pública britànica, "va començar a llegir enciclopèdies quan tenia tres anys" i "com a part de la síndrome d'Asperger, quan li agrada una matèria tracta de saber-ho tot".

Tot i això, en un primer moment no el va creure i quan en Charlie li va dir que havia detectat un error li va respondre: "D'acord. Sabem que ets bo, però això és el Museu d'Història Natural".

El nen va insistir fins que els seus pares es van posar en contacte amb els responsables del museu, que per carta li han agraït l'avís i s'han mostrat impressionats pels seus coneixements.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut