Punt de la carretera de Riudoms on s'ha produït l'accident mortal (Googlemaps)

Un motorista mor a Riudoms en un accident amb un camió

52 persones han mort en accidents de trànsit aquest any a Catalunya
Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Un motorista ha mort aquest dimecres en un accident de trànsit a Riudoms, al Baix Camp. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre ha passat poc després de les dues de la tarda al quilòmetre 4 de la carretera TV-3141.

Per causes que encara s'estan investigant, s'ha produït una col·lisió lateral per fregament entre una motocicleta i un camió. A conseqüència del xoc, ha mort el conductor de la moto, un noi de 27 anys, veí de Reus.

Al lloc de l'accident, hi han acudit dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM. 

A conseqüència de la col·lisió, s'ha hagut de tallar la circulació per aquesta via i s'han fet desviaments de trànsit. El pas de vehicles s'ha restablert tres hores després, cap a les 5 de la tarda.

 

 


            
Amb aquesta víctima són 52 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Les víctimes s' han produit en els 50 accidents de trànsit que hi ha hagut a les carreteres catalanes en el que portem d'any, un 17% menys que en el mateix període del 2018. Segons dades del Servei Català de Trànsit, gairebé un 40% d'aquestes víctimes tenien més de 65 anys, 10 eren motoristes, 5 vianants i 2 ciclistes. 
 

 

ARXIVAT A:
Trànsit Mobilitat
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut