Primer pla d'una part d'un cotxe dels Mossos on es pot llegir 112 emergències
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos

Un mort i un ferit greu en una baralla a Segur de Calafell

La policia ha detingut el presumpte autor de l'agressió

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per la mort violenta d'un altre aquesta matinada a Segur de Calafell, al Baix Penedès. 

La policia ha rebut un avís a les tres de la matinada que els informava d'una persona malferida per una baralla amb arma blanca.

Un cop al lloc dels fets, l'equip d'emergències mèdiques també va traslladar un altre home de 24 anys en estat greu a l'Hospital de Bellvitge.

El presumpte autor de l'agressió ha fugit i els agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Tarragona l'han detingut hores després a Cunit, segons informa l'ACN.

El titular del tribunal d'instrucció número 8 del Vendrell, en funcions de guàrdia, ha procedit a les cinc de la matinada a la retirada del cadàver, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. 

La investigació està sota secret d'actuacions i s'espera que el detingut passi a disposició judicial en les properes hores.

Tant la víctima mortal com el detingut són joves, encara que ambdós són majors d'edat, segons fonts properes al cas que cita l'agència EFE. 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut