Imatge aèria de l'illa Anegada que forma part de les Illes Verges (Wikimmedia)

Un milionari busca una parella per convertir una illa verge en un negoci turístic

L'oferta de feina l'ha publicat una empresa que es dedica a contractar personal per a serveis d'alta gamma

Actualitzat

Demanen experiència, però és difícil tenir-ne prou per a aquesta oferta de feina tan singular. Busquen una parella que puguin cuidar una illa paradisíaca del Carib i que siguin capaços de transformar-la per atraure turisme de luxe.

Una "oportunitat emocionant", descriu l'oferta de feina que ha publicat una agència britànica que s'encarrega de buscar personal per atendre clients que volen una atenció de gamma alta.

El que asseguren és que és una oportunitat molt ben pagada: 183.000 euros anuals, sis cops més que el salari mitjà a Catalunya, i inclou un bitllet d'avió a l'any per a poder tornar a casa. 


L'illa que caldria cuidar es troba a les Illes Verges i, malgrat estar al carib, és territori britànic. L'hauria comprat recentment un multimilionari que ara hi vol impulsar un nou negoci destinat a "turisme de luxe de peus descalços".

A les Illes Verges britàniques hi ha unes 40 illes i només 11 estan poblades. La més gran és Tórtola i hi viuen 23.000 persones. Primer van ser colonitzades per Espanya, després per Holanda i finalment per Anglaterra fins avui en dia.


Experiència en servei de luxe

Demanen una parella que, textualment, "no només mantingui i supervisi l'illa, sinó que també la promogui activament". I en descriu el context: "Al mateix moment que l'illa s'endinsa en una transformació significativa."

Proposen també que un membre de la parella tingui experiència en servei de luxe i l'altra més aviat tingui experiència en xarxes socials i facilitat per a sortir davant la càmera.

S'haurà de fer difusió dels canvis a l'illa, de la proposta de turisme i sobretot fer que això arribi als possibles clients.

Qui acabi agafant aquest lloc de feina, s'haurà de mirar l'illa i ser capaç de crear les primeres estructures i dissenyar els serveis que s'hi oferiran. Per tant, hauran de tenir en compte: servei de cuina i habitacions, neteja, consergeria o fins i tot preparar esdeveniments per als hostes. Per tant, saber dirigir un equip i canviar aquesta illa paradisíaca.  

ARXIVAT A:
Drets laborals
Anar al contingut