L'aspecte de l'edifici Godó després de l'incendi
L'incendi s'ha declarat a la planta 20 de l'edifici (ACN/Albert Hernàndez)

Un incendi a la Torre Godó de Barcelona ha obligat a desallotjar l'edifici i a tallar la Diagonal

El foc s'ha declarat cap a les tres de la matinada en una de les últimes plantes de l'edifici

RedaccióActualitzat

Un incendi en una de les últimes plantes de la Torre Godó de Barcelona ha fet saltar totes les alarmes aquest dimarts a la matinada. 

L'incendi ha afectat la planta número 20 de l'edifici, situat a la Diagonal de la capital catalana, a tocar de la plaça Francesc Macià. 

S'ha declarat cap a les tres de la matinada, quan l'edifici estava pràcticament buit, i ha obligat a tallar el trànsit a la Diagonal en aquest punt i als carrers adjacents. Això ha afectat algunes línies d'autobús.

S'hi han desplaçat 17 dotacions dels Bombers de Barcelona, així com efectius de la Guàrdia Urbana i altres cossos d'emergències. 

A l'edifici, de 24 plantes, hi ha la redacció de La Vanguardia i els estudis de ràdio de l'emissora RAC1, que s'han hagut de desallotjar per precaució. 

El foc no ha causat ferits i s'ha extingit cap a les set del matí, quan s'ha reobert el trànsit. L'edifici, però, continua tancat mentre els bombers el ventilen.
 

S'investiguen les causes de l'incendi

El tinent d'alcaldia de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha explicat que "sembla que el foc s'ha ocasionat en unes dependències d'uns despatxos d'advocats" que hi ha a l'edifici.

Batlle ha dit que es preveu que hi hagi afectacions durant tot el dia, ja que l'edifici se situa en un lloc cèntric de la ciutat. També ha assegurat que es farà una avaluació dels danys.

D'altra banda, també ha apuntat que s'investigaran les causes que han pogut ocasionar l'incendi, que de moment es desconeixen.

 
2
 
4
 
11
 
 
 

 
ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut