Dispositiu establert pels Mossos d'Esquadra per l'apunyalament mortal a Montcada i Reixac (ACN)
Dispositiu establert pels Mossos d'Esquadra per l'apunyalament mortal a Montcada i Reixac (ACN)
Montcada i Reixac

Mor un home apunyalat al carrer a Montcada i Reixac

Els Mossos han detingut el presumpte homicida a la zona dels fets

RedaccióActualitzat

Un home ha mort apunyalat aquest matí a Montcada i Reixac, davant l'estació de Renfe del barri de Santa Maria, al carrer Alzina d'aquesta població del Vallès Occidental.

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut un home de 26 anys com a presumpte autor de l'homicidi. Segons ha confirmat la policia, l'agressió amb arma blanca ha tingut lloc a dos quarts d'onze del matí en plena via pública, al barri de Santa Maria.

La víctima acompanyava l'exnòvia de l'agressor. Des de primera hora del matí, l'agressor era en un bar pròxim a l'estació de Montcada i Reixac esperant que passés la noia. Quan ha vist que anava acompanyada d'un altre home, ha sortit ràpidament, s'ha abraonat sobre ell i l'ha apunyalat fins a causar-li la mort.

L'agressor ha utilitzat un ganivet de grans dimensions i l'ha apunyalat diverses vegades, a diferents parts del cos i amb acarnissament.

Testimonis de l'agressió han explicat que un grup de veïns han retingut i colpejat el presumpte agressor, rodejant-lo fins a l'arribada de la policia catalana.

Quan els agents han arribat a la zona, la víctima ja havia mort. Els Mossos han detingut al presumpte autor dels fets i han obert una investigació per aclarir les circumstàncies.

El Sistema d'Emergències Mèdiques ha enviat quatre unitats i ha pogut determinar la mort de la víctima de l'apunyalament. També ha activat el suport psicològic per atendre els familiars.

Agents de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s'han fet càrrec de la investigació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut